Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL TUSNAD

2 stele

   Baile Tusnad, Romania Vezi pe harta

Paște în România
 | 
Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Hoteluri recomandate seniorilor

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL TUSNAD, Baile Tusnad, Romania



INFORMATII GENERALE:
Program functionare piscina: Luni, Joi: 15.00-17.00, Marti, Miercuri: 15.00-18.00, Vineri: 16.00-19.00, Sambata: 10.00-17.00, Duminica: 09.00-13.00. Statie de incarcare masini electrice.

Hotelul Tunad este situat in statiunea Baile Tusnad, statiune de renume international atat prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cat si prin cadrul natural extraordinar si aerul ozonat. Hotelul nu are contract cu casa de asigurari OPSNAJ.

FACILITATI UNITATE: Baza de tratament din cadrul complexului deserveste 900 pacienti/zi. Aici se pot trata afectiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemica cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare) cat si afectiuni reumatismale, boli ale sistemului nervos (sechele dupa accident vascular cerebral, nevroza astenica), digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni alevezicii si cailor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow), metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate), ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara), respiratorii si boli profesionale (complementar).

Afectiuni tratate:
cardiovasculare (in principal): cardiopatie ischemica cronica, sechele dupa infarct miocardic la min.3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala eseniala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare, reumatismale (artrita reumatoida, boli inflamatorii cronice, spondiloza etc.), boli ale sistemului nervos (sechele dupa accident vascular cerebral, nevroza astenica), afectiuni digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si cailor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroide, boala Basedow), metabolice si nutritie (diabet zaharat, obezitate), boli ale rinichiului si cailor urinare, boli respiratorii si boli profesionale.
Procedurile principale in baza de tratament: Kinetoterapia, Hidrokinetoterapia, Mofeta (bai cu emanatii de gaz CO2), Termoterapialocala (impachetari cu parafina), Hidroterapia (ape minerale terapeutice), Electroterapia, Magnetoterapia, Ultrasunete.

Tratamentele se efectueaza pe baza consultatiei medicale de specialitate si doar cu programare prealabila.

DESCRIERE CAMERE: hotelul dispune de 108 camere din care 31 modernizate si 77 camere standard de 2*, restaurant clasic, bar de zi. Hotelul este legat de baza de tratament printr-o pasarela.

Camerele duble superior sunt modernizate, au o suprafata de 16 mp si sunt formate din pat matrimonial 160x200 cm, minibar (fara produse), mocheta, balcon, Tv - 80 cm, Wi-fi, telefon, baie cu cabina de dus, uscator de par.

Camerele duble standard 2* au o suprafata de 16 mp si sunt formate din doua paturi twin de 90x 190 cm, mocheta, balcon, Tv - 80 cm, Wi-fi, telefon, baie cu cada.

Camerele duble standard plus 2* modernizate sunt situate la etajele 5 si 6, au o suprafata de 16 mp si sunt formate din doua paturi twin de 90x200 cm, mocheta, balcon, Tv - 80 cm, minibar (fara produse), Wi-fi, telefon, baie cu cabina de dus.

Camera de tip Junior Suite are o suprafata de 30 mp, pat matrimonial de 160x200 cm, chichineta cu cafetiera, canapea extensibia, tv - 130 cm, minibar (fara produse), balcon, baie cu cabina de dus.


LOCALIZARE: Situat in centrul statiunii.

ATRACTII TURISTICE: Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.

SERVICII DE MASA: In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

POLITICI: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

PERIOADA STOP SALES: 23.07-28.07.2024




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL TUSNAD, Baile Tusnad, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL TUSNAD prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL TUSNAD?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL TUSNAD?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL TUSNAD?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

HOTEL TUSNAD este potrivita pentru copii?

Hotelul este axat pe sejururi cu tratament insa copii sunt bineveniti.

HOTEL TUSNAD accepta animale de companie?

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL TUSNAD?

Baza de tratament cu mofeta, restaurant, lift.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL TUSNAD?

Aceasta optiune nu este disponibila in cadrul hotelului.

Exista parcare privata la HOTEL TUSNAD?

Hotelul dispune de parcare proprie gratuita.


Locatie HOTEL TUSNAD, Baile Tusnad, Romania