Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL TISA, Baile Olanesti

Hotelul Tisa*** este situat în centrul orașului Băile Olănești, la baza Aleii Izvoarelor. Fiind totodată înconjurat de pădure, hotelul beneficiază de un decor proaspăt și energizant. Hotelul corespunde normativelor pentru unitățile turistice de tratament balnear, odihnă și de recuperare a capacității de muncă, fiind certificat ISO.
Hotelul Tisa se află în orașul balnear Băile Olănești și are piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, cu acces gratuit pentru oaspeți. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 71 de camere din care 54 camere duble standard, 9 camere duble deluxe, 4 camere duble executive și 4 apartamente. Camerele sunt distribuite in 2 corpuri de cladiri cu aceleasi dotari, diferenta fiind de amplasament. In corpul A se gasesc facilitatile comune (receptie, restaurant, baza tratament, etc), existand posibilitatea ca in camere sa se auda zgomote de la restaurant.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de un Centru SPA care este dotat cu piscină interioară, sauna, hammam, jacuzzi, înot contra curentului, cadă multifuncționala cu duș subacval și hidromasaj.
Servicii masa:
Restaurantul hotelului are o capacitate de 180 locuri și se încadrează în categoria de 3*. Este iluminat ergonomic și prevăzut cu instalație de sonorizare, asigurând calitatea sunetului pentru orice tip de eveniment. Restaurantul este completat de o terasă acoperită, de 20 locuri. Bucătăria este dotată cu utilaje de prelucrare și săli de preparare moderne care asigură calitatea preparatelor. Meniul este variat și satisface cele mai exigente gusturi.
Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sală de conferințe, cu o capacitate de 120 locuri, complet echipată.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL TISA, Baile Olanesti

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Conference room
SPA
Direct connection telephone line
Sauna
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Airconditioning
Reception desk
24-Hour Front Desk
Garden
Indoor Swimming Pool
Bar
Meeting/Banquet Facilities
Health treatments facilities

Locatie HOTEL TISA, Baile Olanesti