Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL STOGU

   Baile Olanesti, Str Parangului Nr 1, Jud Valcea, Baile Olanesti Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL STOGU, Baile Olanesti

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Health treatments facilities

Descriere HOTEL STOGU, Baile Olanesti

RO Hotelul este situat in centrul statiunii.

Hotel STOGU este situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Hotelul este construit modern fiind amplasat in vecinatatea bazei noi de tratament , a strandului si a parcarii supraetajate.

Descriere facilitati:
Cura de apa se achita separat la receptie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
RO Casa memoriala Anton Pann, Manastirea Frasinei, Parcul National Buila Vanturarita, Pestera Sfantului Grigorie Decapolitul, Rezervatia Muzeul Trovantilor, Rezervatia Radita - Manzu din Muntii Capatanii.

Politici:
Taxele hoteliere se achita la receptie.

Servicii masa:
RO - se acorda in restaurantul propriu.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
Copiii cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de 50% reducere (cazare in camera cu parintii si masa).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL STOGU, Baile Olanesti