Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL STOGU

3 stele

   Baile Olanesti, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL STOGU, Baile Olanesti, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Stogu este un hotel de trei stele situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti la o distanta de 18 km de orasul Ramnicu Valcea. Hotelul este amplasat pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu, precum si noua baza de tratament, parcarea supra etajata si strandul toate fiind realizate de Primaria Olanesti cu resurse din fonduri europene.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Stogu este situat in vecinatatea bazei sportive (fitness, sauna, bazin de recuperare cu apa termala) si a piscinei cu apa termala. Va putem facilita accesul in aceste unitati.
Parcare acoperita si pazita la 50 m distanta de hotel (tarife minime).
Check - in-ul se face la ora 14:00 AM iar check-out-ulla ora 12:00 AM.
Hotelul Stogu ofera pe langa gama de produse si servicii caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica cum ar fi excursii in zona cu microbusul propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet, etc.
FACILITATI UNITATE
Hotel Stogu are restaurant modern de 150 locuri si o terasa deasupra raului Olanesti cu o capacitate de 50 locuri. Bucataria restaurantului prepara pe anga meniurile traditionale/internationale si meniuri dietetice (5 tipuri de diete). Pe langa cele 3 mese servite in incinta restaurantului mai puteti savura si bauturi diverse in incinta barului de zi.
Deasemenea, pe langa restaurantul si terasa din cadrul hotelului, societatea mai detine si Restaurantul Cascada, nou renovat, disponibil pentru diverse evenimente, baza de tratament unde pune la dispozitie urmatoarele servicii detratament:
- curenti diadinamici;
- curenti interferentiali;
- curenti galvanizati;
- magnetodiaflux;
- ionizari;
- ultrasunete;
- unde scurte;
- solux;
- trabert;
- impachetari calde;
- masaj.
In vederea beneficierii de un tarif redus la tratament, turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cuponde pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turistul neasigurat, iar acesta va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Cura de apa se achita separat la receptie.
Tratamentul include: consultatie medicala si doua proceduri medicale/zi (mai putin sambata si duminica). In situatia in care turistii prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie si card asigurat vor primi suplimentar 2 proceduri medicale.
DESCRIERE CAMERE
Hotelul Stogu are in componenta sa 25 de camere duble si un apartament, toate avand dotarile impuse de cele trei stele, si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toate camerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.
ATRACTII TURISTICE
Casa memoriala Anton Pann, Manastirea Frasinei, Parcul National Buila Vanturarita, Pestera Sfantului Grigorie Decapolitul, Rezervatia Muzeul Trovantilor, Rezervatia Radita - Manzu din Muntii Capatanii
SERVICII DE MASA
Masa este sub forma de meniu fix (exista mai multe diete, in functie de recomandarea medicului specialist) sau sub forma de bonuri valorice (masa a la carte), unde valoarea de masa poate fi suplimentata la cererea turistilor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL STOGU, Baile Olanesti, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL STOGU prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL STOGU?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL STOGU?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL STOGU?

Check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00.

HOTEL STOGU este potrivita pentru copii?

Hotelul nu ofera facilitati pentru copii.

HOTEL STOGU accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL STOGU?

Restaurant, baza de tratament.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL STOGU?

Nu.

Exista parcare privata la HOTEL STOGU?

Nu.

Locatie HOTEL STOGU, Baile Olanesti, Romania