Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL OLANESTI

   Baile Olanesti, Str Bailor Nr 10, Jud Valcea, Baile Olanesti Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL OLANESTI, Baile Olanesti, Romania

Hotel OLANESTI reprezinta, pentru clientii sai, o oaza de liniste si recreere.
Hotelul este situat in centrul statiunii.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 198 camere cu doua paturi si cu pat matrimonial si 2 apartamente (living si dormitor). Dotari camera STANDARD: TV, minibar, uscatpr de par, toaste au vedere spre curtea interioara iar balcon au o parte din camere, repartizarea lor se face la receptia hotelului in limita disponibilitatilor. Dotari camera SUPERIOARA: TV, minibar, uscatpr de par, toaste au vedere panoramica si balcon.
Descriere facilitati:
Tratament: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate; in baza de tratament a hotelului Olanesti se pot efectua urmatoarele proceduri: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
Servicii masa:
se acorda in unitatea Restaurant Olanesti, categoria 4 stele.
Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL OLANESTI, Baile Olanesti, Romania

Restaurant
Room TV
Children playground
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Balcony
Cable/Satellite TV
Free Parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar
Luggage Storage
Health treatments facilities
Therapy and wellness center
Toiletries

Locatie HOTEL OLANESTI, Baile Olanesti, Romania