Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL LIVADIA

3 stele

   Aleea Muncitorilor, Nr 1, Baile Olanesti Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti, Romania

Hotelul este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central.

Descriere camere:
Numar total camere: 120 camere cu 2 paturi; 9 apartamente cu un dormitor.
Hotelul dispune de 9 apartamente modern utilate. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea și fotolii, baie cu dus si produse cosmetice, uscator par, un hol cu frigider și vesela/fierbator pentru preparat și servit ceai/cafea instant. Dormitorul și livingul sunt dotate cu sistem TV.
Camerele sunt cu doua paturi separate (twin) sau pat matrimonial, fotolii, TV, internet WiFi, baie proprie cu dus si produse cosmetice, uscator de par, balcon.

Descriere facilitati:
Restaurant clasificat la 3* ( capacitate 250 locuri), cu meniu dietetic cat si a-la-carte; bar de zi ( 16 locuri); sala de conferinta ( capacitate 60 locuri); 2 cabinete medicale, baza proprie de tratament; 2 lifturi; parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Locatie:
RO Hotelul este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central si dispune de o baza de tratament ultramoderna.

Indicatii auto:
RO E 81 (DN 7) Bucuresti - Rm. Valcea (175 km) si DN 64 A pana in statiune (18 km)
DN 67 Tg Jiu - Rm. Valcea (116 km) plus DN64A, DN 64 Dragasani - Rm. Valcea, plus DN 64 A
E 81 (DN 7) Sibiu - Rm. Valcea, plus DN 64 A.

Atractii turistice:
RO In statiunea Baile Olanesti:Biserica lui Horea, Aleea Izvoarelor, Parcul Olanesti, Vila speciala a lui Ceausescu, localitatea Cheia, schiturile Iezer, Pahomie,Patrunsa, Bradul; Manastirea Frasinei; Valea Olanestiului; Piatra Scrisa; Mosoroasa - Rezervatia Lacul Frumos; Rezervatia Buila-Vanturarita.
In judetul Valcea: Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Dintr-un lemn, Ostrov, etc; statiunile Baile Govora, Calimanesti-Caciulata, Voineasa, Vidra; Valea Lotrului; Centrul Ceramic Horezu ( festivalul "Cocosul de Hurez" - luna iunie) si manastirea Horezu; Muzeul Satului ( Rm. Valcea); Muzeul Vinului ( Dragasani).

Politici:
RO Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Servicii masa:
RO Se acorda in restaurantul propriu, clasificat 3*( capacitate 250 locuri), cu meniu dietetic cat si a-la-carte

Facilitati evenimente:
RO Sala de conferinta: capacitate 60 locuri, dotata cu videoproiector si flipchart.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Fridge
Balcony
Laundry
Free parking
Reception desk
Elevator
Bar
Health treatments facilities

Locatie HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti, Romania