Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA EDEN.

3 stele

   Baile Herculane Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA EDEN., Baile Herculane, Romania

INFORMATII GENERALE
Pensiunea Eden este situata in apropierea centrului nou al statiunii Baile Herculane, intr-o zona linistita de vile, cu priveliste spre muntii Domogled, fiind locatia ideala daca doriti sa uitati de cotidian si sa va relaxati!

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Pensiunea Eden este pozitionata la o distanta de 100 metri de un bazin cu apa termala si de Centrul de Fizioterapie, avand astfel toate conditiile recuperare.
De asemnenea, pensiunea Eden se afla la o distanta de aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de Centrul nou al statiunii.
Pensiunea Eden a fost reamenajata complet in anul 2020, refacandu-se baile intr-o maniera moderna, eleganta, intreg mobilierul camerelor fiind schimbat.
Pensiunea Eden va asigura o retragere discreta in confortul celor 5 camere disponibile! Fiecare camera dispune de baie proprie.
Pregatirea mesei este o placere la Pensiunea Eden, unde turistii au acces la bucataria complet utilata si sufragerie pentru a sta alaturi de cei dragi.


DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt elegante, simple, decorate cu grija si cu priveliste catre munte. Toate camerele sunt duble, cu paturi matrimoniale, baie proprie, echipate cu TV si internet, mini-frigider si fierbatoare de apa. Saltelele si asternuturile sunt comode, astfel incat sa va bucurati de un somn odihnitor.


Camera Azalee este situata la parter, spatioasa, perfecta pentru o familie si chiar pentru o familie cu un copil, aici putandu-se pune un pat suplimentar. Camera va ofera un dormitor modern, cu pat matrimonial, cu frigider, cu aer conditionat, cu fierbator de apa alaturi de cafea si ceai.

Camera Crin este situata la parter, fiind o camera speciala cu iesire directa in gradina si cu imaginea Muntilor Domoglet la fereastra. In fata camerei gasiti locuri intime de relaxare, in care oaspetii isi gasesc linistea citind o carte, admirand rasaritul soarelui care se inalta din valea Feregarilor, in ciripitul pasarilor, in parfumul trandafirilor, putand sa pasesti pe gazonul care intregeste tabloul naturii care isi confera linistea de care fiecare are nevoie. Camera este perfecta pentru o familie si pentru o familie cu un copil, aici putandu-se pune un pat suplimentar. Camera va ofera un dormitor modern, cu pat matrimonial, cu frigider, aer conditionat, cu fierbator de apa alaturi de cafea si ceai.

Camera Liliac situata la etaj, cu o suprafata generoasa, este o camera eleganta, comfortabila, pentru o familie compusa din 2 persoane. Camera dispune de balcon cu masute si scaune, unde va puteti savura cafeaua dimineata, admirand Muntii Cernei acoperiti de padure in parfum de salcam si tei. Privelistea este de asemenea spre curtea plina de trandafiri, lendrii, glicina, magnolie sau puteti cobori in curte unde va asteapta un alt pavilion unde in intimitate va puteti bucura de liniste, frumusete si relaxare.

Camera Roza - situata la etaj, perfecta pentru o familie si pentru o familie cu un copil, aici putandu-se pune un pat suplimentar. Camera va ofera un dormitor modern, cu pat matrimonial, cu frigider, cu aer conditionat, cu fierbator de apa alaturi de cafea si ceai. Aceasta camera are o priveliste superba spre Masivul Domoglet si Valea Feregarilor de unde puteti sa admirati rasaritul soarelui sau lunii - din Valea Feragarilor.

Camera Glicina, situata la etaj, este camera perfecta pentru o familie si chiar pentru o familie cu un copil, aici putandu-se pune un pat suplimentar. Camera va ofera acelasi dormitor modern, cu pat matrimonial, cu frigider, cu aer conditionat, fierbator de apa alaturi de cafea si ceai. Aceasta camera are o priveliste superba spre Masivul Domoglet si Valea Feregarilor de unde puteti sa admirati rasaritul soarelui sau lunii - din Valea Feragarilor.

POLITICI
Check-in in intervalul 14.00-22.00
Check-out pana la ora 11.00

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente PENSIUNEA EDEN., Baile Herculane, Romania

Pot achizitiona sejurul la PENSIUNEA EDEN. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la PENSIUNEA EDEN.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la PENSIUNEA EDEN.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la PENSIUNEA EDEN.?

La pensiunea Eden din Baile Herculane, check-in-ul se face in intervalul 14:00 -22:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 11:00.

PENSIUNEA EDEN. este potrivita pentru copii?

Da.

PENSIUNEA EDEN. accepta animale de companie?

Politica pensiunii Eden nu accepta animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la PENSIUNEA EDEN.?

Locatia.

Exista parcare privata la PENSIUNEA EDEN.?

Da.

Locatie PENSIUNEA EDEN., Baile Herculane, Romania