Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA

4 stele

   Baile Herculane Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA, Baile Herculane, Romania

INFORMATII GENERALE
Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din lume.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Situat in centrul statiunii Baile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale, pune la dispozitia oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.


FACILITATI UNITATE
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - bazin inot semiolimpic, jacuzzi, bai Kneipp, SPA - 5 saune (uscata, umeda - Hammam, infrarosu, sauna salina, biosauna) hidroterapie, baza tratament, sala fitness, bazin copii.
Tratament: se efecteaza in baza proprie Balneo Minerva: electroterapie, ultrasunete, bai de sulf, magnetoterapie, ozonoterapia, aerosoli, impachetari in parafina, kineto, unde scurte, bai de plante, laser, bai galvanice, reflexoterapie, bai cu CO2 si bule.


DESCRIERE CAMERE
Duble: 164 - 114 camere matrimoniale, 50 camere twin
Apartamente: 13 - Acestea ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos.
Suite: 8 - compuse din doua camere comunicante, concepute special pentru familiile cu copii, ofera un salon cu canapea extensibila, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar si dormitoare in varianta matrimoniala. Papucii, halatele, uscatorul, produsele cosmetice sunt doar cateva elemente ce se regasesc in baile dvs, pe langa cele doua balcoane aferente suitelor, care va vor incanta simturile prin aportul de aer proaspat de munte si peisaje deosebite, in orice moment din zi sau din seara.


LOCALIZARE
Grand Hotel Minerva este situat aproape de centrul statiunii.

ATRACTII TURISTICE
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.


SERVICII MASA
Restaurantul Sarmis cu o capacitate de servire de 200 persoane, combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort, in timp ce Restaurantul Dacia doreste sa va fie alaturi pentru evenimentele speciale din viata, aniversari, simple petreceri intre prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele doua restaurante are deschidere catre o terasa in aer liber, unde in sezonul de vara puteti servi de la aperitive si pana la deserturi, toate acompaniate de vinuri si bauturi alese cu grija.




FACILITATI EVENIMENTE
2 sali de conferinta de 80 respectiv 200 locuri dotate cu: ecran proiectie, 2 LCD Samsung, LED videoproiector digital, sonorizare ambientala tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavaliera BOSCH, lumini dimmabile, prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrala, scafe tavan cu lumini LED, echipament videoconferinta, conectare prezentare video prin conectori, internet cablu WiFi, flipchart si consumabile.


Servicii suplimentare contra cost: parcare, masaj de relaxare, proceduri beauty, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, bai aromate cu plante.

DESCRIERE OFERTE
TRATAMENT 5 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 5 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

TRATAMENT 6 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 6 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


TRATAMENT 9 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 8 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


TRATAMENT 11 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 10 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Taxa de statiune in valoare de 1% din prima noapte de cazare se achita la receptie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Wi-Fi
Seif
Lifturi
Sauna
Acces la internet
Parcare
Spa
Fitness
Receptie
Baie
Uscator de par
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
TV
Piscina interioara
Lobby
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Aer conditionat
Sala de conferinta
Sezlonguri gratuite piscina
Facilitati sanitare
Aer conditionat individual
Fierbator
Seif la hotel
Restaurante
Gara
Prosop
Hotel balnear

Intrebari frecvente GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA, Baile Herculane, Romania

Pot achizitiona sejurul la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

La Grand Hotel Minerva Resort and Spa din Baile Herculane, check-in-ul se face de la ora 16:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA este potrivita pentru copii?

Desigur, copiii au acces la bazinul pentru copii, unde apa este incalzita

GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA accepta animale de companie?

Nu, politica hotelului nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

Grand Hotel Minerva Resort and Spa din Baile Herculane pune la dispozitia turistilor acces la bazinul interior de dimensiuni semiolimpice, bazinul de hidromasaj, jacuzzi, bazinul pentru copii, sala de fitness, 5 tipuri de saune, acces la terasa exterioara tip plaja si multe altele pentru un sejur relaxant.

Exista optiunea de all inclusive la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Grand Hotel Minerva Resort and Spa din Baile Herculane, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA?

Da, exista parcarea privata, la Grand Hotel Minerva Resort and Spa, pe baza de bariera, supravegheata video, contra cost.

Locatie GRAND HOTEL MINERVA RESORT AND SPA, Baile Herculane, Romania