Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PRESIDENT BUSINESS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PRESIDENT BUSINESS, Baile Felix, Romania

INFORMATII GENERALE:

In sezon (30.06-14.09) se pot face rezervari odihna doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica iar pentru tratament doar 7 nopti cu intrare duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti pentru sejur odihna si minim 5 nopti cu check-in duminica pentru tratament.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Cea mai noua facilitate de cazare din Complexul President este Hotel President Business. Fiind lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President, cladirea hotelului include la parter restaurantul, la etajul 1 trei sali de conferinta si corpul administrativ, iar la etajele 2, 3, 4 si 5 sunt dispuse camerele.

FACILITATI UNITATE: Incepand cu vara anului 2023, de la etajul 1 exista o pasarela care traverseaza drumul dintre Hotelul President Business si Aqua Park-ul President, astfel ca se poate ajunge dintr-un corp in altul al resort-ului, fara a fi nevoie sa se iasa afara. Acces gratuit la Aqua Park.

DESCRIERE CAMERE: Hotelul are 62 de camere duble si 8 apartamente. Toate camerele si apartamentele dispun de balcon, Smart TV, seif, minibar, climatizare, majoritatea au fotoliu extensibil pentru cazarea copiilor (pe post de pat suplimentar), fiind mobilate intr-un stil modern, ce imbina materialele moderne cu fierul si lemnul. Camere duble: de tip superior au pat matrimonal sau twin, mocheta, aer conditionat, tv smart, birou de lucru cu telefon si internet Wi-Fi sau cablu gratuit, minibar cu produse, fierbator de apa, seif, halate de baie si papuci de camera, balcon cu masuta si scaune, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie.

Apartamentele sunt formate din dormitor si living despartite de usa, baie si balcon. Dormitorul are pat matrimonial, mocheta, tv, birou de lucru, livingul dispune de canapea extensibila, minibar, seif, tv, fierbator de apa, masuta de cafea. Baia este cu cabina de dus, halate de baie si papuci de camera, cosmetice de baie, uscator de par.

Apartamentele 4 persoane sunt formate din dormitor si living despartite de usa, baie si balcon. Dormitorul are pat matrimonial, mocheta, tv, birou de lucru, livingul dispune de canapea extensibila, minibar, seif, tv, fierbator de apa, masuta de cafea. Baia este cu cabina de dus, halate de baie si papuci de camera, cosmetice de baie, uscator de par.

LOCALIZARE: Situat la iesirea din statiunea Baile Felix spre satul Cordau la marginea padurii Felix. Accesul spre centrul statiunii se poate face pe E 79 sau printr-o poteca prin padure.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai

POLITICI: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie / specialist.

SERVICII DE MASA
: se acorda in restaurantul situat la parterul corpului Business in regim bufet suedez. Restaurantul deserveste corpul President si Corpul Business. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: In cadrul complexului exista 4 sali de conferinta de diverse capacitati, intre 20 si 350 persoane. La cererea clientului se pot pune la dispoziie: proiectoare, ecrane de proiecie, flip chart-uri, sistem de traducere simultana, sistem de sonorizare. Toate salile sunt dotate cu aer conditionat si conexiune la internet. La cerere se pot asigura pauze de cafea.





Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Aquapark in hotel
Aer conditionat
Piscina pentru copii
Piscina
Fitness
Distanta fara de aeroport
Receptie
Lobby
Sala de conferinta
Acces la internet
Wi-Fi
Parcare
Acces la internet in camera
Minibar
Balcon/terasa
TV
Aer conditionat individual
Piscina interioara
Sauna
Baie cu aburi
Masaje
Piscine incalzite
Hotel balnear
Gara
Spa
Restaurant in cladire (á la carte)
Canapea extensibila

Intrebari frecvente HOTEL PRESIDENT BUSINESS, Baile Felix, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL PRESIDENT BUSINESS prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00

HOTEL PRESIDENT BUSINESS este potrivita pentru copii?

Copii sunt bineveniti, hotelul ofera acces gratuit la Aquaparc, piscina interiaora si exterioara, loc de joaca.

HOTEL PRESIDENT BUSINESS accepta animale de companie?

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Hotelul dispune de acces direct la Aquapark printr-o pasarela, ; parcare gratuita, lift, sala de conferinta, restaurant.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Hotelul ofera si un serviciu de masa Light ALL INCLUSIVE sub forma de bufet suedez cu bauturi incluse in timpul meselor.

Exista parcare privata la HOTEL PRESIDENT BUSINESS?

Hotelul dispune de parcare gratuita, pazita si supravegheata video.

Locatie HOTEL PRESIDENT BUSINESS, Baile Felix, Romania