Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000

3 stele

   Baia Sprie, Romania Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Maramureș

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000, Baia Sprie, Romania

INFORMATII GENERALE
Complex Turistic Suior este situat in judetul Maramures, la 18 km de Baia Mare. Accesul spre complex se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei. Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dintre DN 18 si soseaua secundara care duce la complex.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complex Turistic Suior - Cota 1000 este format din trei cabane rustice, Gutai, Tibles si Pietrosu, denumite astfel dupa vestitii munti ai Maramuresului.


DESCRIERE CAMERE
Fiecare cabana dispunde de 5 camere duble si un living spatios pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic si toate facilitstile moderne: mobilier rustic, minibar, televizor, televiziune prin satelit, cabina dus.


SERVICII DE MASA
Restaurantul este construit in acelasi stil rustic si elegant, stil care caracterizeaza intreaga locatie de la Cota 1000. Are capacitatea de peste 100 de locuri in interior, locuri dispuse atat in partea de jos, cat si in cea de sus.
Bucataria romaneasca este valorificata din plin, intreg meniul fiind dominat de preparate traditionale cum ar fi: mamaliguta cu branza in straturi si smantana, sarmale cu ciolan afumat, ciolan de porc cu varza haiduceasca, de preparate de pui si porc la gratar, de platouri rustice precum: Darnicia morosanului, Gustarea pastorilor, Placerea haiducilor, Ospatul drumetilor, toate acestea vin stropite din plin cu horinca verde de Maramures si cu vin la carafa, in acorduri de muzica moroseneasca, ingrediente care te fac sa te simti cu adevarat un oaspete pretuit.La demisolul restaurantului Suior Cota 1000 se afla barul cu posibilitatea de a primi peste 100 de persoane. Este locul ideal unde, schiorii obositi veniti de pe partie, se pot odihni in timp ce beau un vin sau o tuica fiarta, bauturi calde si reci. In sezonul cald turistii pot lua masa in aer liber pe cele 2 terase special amenajate la Suior Cota 1000. Una mai mica, avand 40 de locuri, situata in imediata apropiere a restaurantului si o a doua situata pe lac. Aceasta din urma are 60 de locuri.


De primavara pana toamna, dar chiar si iarna, la Cota 1000 oaspetii pot lua masa in aer liber la cele 2 terase special amenajate. Una mai mica, avand 40 de locuri, situata in imediata apropiere a restaurantului si o a doua, pe care am denumit-o putin poetic terasa plutitoare, brazdeaza lacul construit in varful muntelui. Aceasta din urma are 60 de locuri amenajate in stil rustic, stil ce se regasit peste tot. Aici, in timp ce vei servi o gustare sau vei savura un pahar de vin, poti vedea zbenguitul neobosit al pestilor la picioarele tale si poti admira natura idilica, care inconjoara aceste locuri absolut minunate.
La demisolul restaurantului se afla barul ce are posibilitatea de-a gazdui peste 100 de persoane. Acest loc noi l-am denumit generic Bar dupa schi, avand in vedere ca este folosit cu preponderenta iarna. Frumusetea localului este data de decorul sau din piatra, este locul ideal in care schiorii obositi, veniti de pe partie se pot odihni in timp ce beau un vin sau o tuica fiarta, bauturi calde si reci, alcoolice si nealcoolice si unde pot manca preparate de tip fast-food, toate intr-o atmosfera prietenoasa, inspirata de stilul cald al locului.

FACILITATI EVENIMENTE
Nici sala de conferinte de la Cota 1000 nu putea iesi din peisajul rustic al locului. Aceasta are capacitatea de 60 de locuri, pe scaune. Cu toate ca are o arhitectura si un mobilier cat se poate de rustic, dotarile ei sunt unele foarte moderne, avand: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatura audio-video, microfoane fixe.
Ambianta calda si prietenoasa a acestei incaperi face ca evenimentele organizate aici sa fie mai placute si mai inedite.


Complex Turist Suior - Cota 1000 se remarca indeosebi prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor de iarna.


Animalele de companie nu sunt acceptate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000, Baia Sprie, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000 prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

La Complex Turistic Suior - Cota 1000 ;din Baia Sprie, check-in-ul se face in intervalul 13.00-21.00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000 este potrivita pentru copii?

Da, exista teren de joaca pentru copii.

COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000 accepta animale de companie?

Nu, politica complexului Turistic Suior - Cota 100 ;nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

Ciubere cu apa sarata, sala conferinta.

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

Nu exista optiunea de all inclusive la Complex Turistic Suior - Cota 1000 ;din Baia Sprie, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa.

Exista parcare privata la COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000?

Din pacate Complex Turistic Suior - Cota 1000 nu dispune de parcare.

Locatie COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000, Baia Sprie, Romania