Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX TURISTIC ALBOTA

Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX TURISTIC ALBOTA, Arpasu de Sus, Romania


INFORMATII GENERALE:
Aer curat de munte, susur de parau, pastravi si creasta Arpaselului, iti ofera o liniste aparte. Toate acestea ti se dezvaluie la ALBOTA.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Complex Pastravaria Albota este un concept al mancarii sanatoase (80 procente din alimente fiind produse local) in echilibru cu natura, complexul dispunde de micro-hidrocentrala si instalatie proprie de tratare a apei. Oaspetii sunt cazati in 40 de camere in stil rustic-modern.


FACILITATI UNITATE DE CAZARE: o varietate de activitati de agrement (pescuit, ciclism, calarie, teren sport, hidro reflexoterapie, drumetii, sauna, jacuzzi,etc)


DESCRIERE CAMERE: Complex Albota dispunde de 40 camere cu 103 paturi. Campingul contine 9 casute de vacanta cu baie proprie, tv, Wi-Fi, climatizare, parcare proprie, acces piscina in sezon. Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, terasa, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus. Camerele triple sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, terasa, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus.
Junior suite sunt spatii de cazare dispuse pe doua nivele, la parter avem pat matrimonial, tv, acces terasa, masuta si scaune, baie cu cabina de dus, la etaj se ajunge pe o scara interiaora si se afla un dormitor cu doua paturi.
Camere corp B si C: aceste camere sunt situate in Vile situate la cativa zeci de metri de corpul principal de cladire. Sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus.


LOCALIZARE: La poalele Muntilor Carpati, in Valea Arpaselului inconjurata de Rezervatia Naturala Arpasel, muchia Albota si de varful muntos Vanatoarea lui Buteanu (2507 m).

ATRACTII TURISTICE: rezervatia Naturala Arpasel, orasul Sibiu, Manastirea Sambata, Manastirea Cartisoara, Abatia Cisterciana Carta.

SERVICII DE MASA: se acorda in unitatea restaurant Pastravaria Albota, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte. In restaurant sau pe terasa Pensiunii ALBOTA poti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din ferma proprie din localitatea Poienita. Aici poti savura gustul unic al produselor naturale. Poti pescui singur pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat. Vara, in week-end, poti servi si preparate la gratar in cadrul Grill-Corner-ului. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: Complexul ALBOTA va ofera locul si ambiana potrivite pentru seminarii, traininguri precum si pentru evenimente de firma. Hotelul dispune de 3 sali de conferine (10-80 locuri), dotate cu flipchart,video-proiector, ecran, pixuri, markere, hartie, internet Wi-Fi.





Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX TURISTIC ALBOTA, Arpasu de Sus, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX TURISTIC ALBOTA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Check-in incepand cu orele 15.00 si check-out pana la ora 12.00.

COMPLEX TURISTIC ALBOTA este potrivita pentru copii?

Copiii sunt bineveniti

COMPLEX TURISTIC ALBOTA accepta animale de companie?

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Pastravarie, ferma proprie, terasa restaurant cu produse proprii, loc de joaca exterior/interior.

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Aceasta optiune nu este disponibila in cadrul hotelului.

Exista parcare privata la COMPLEX TURISTIC ALBOTA?

Complexul dispunde de parcare proprie gratuita.

Locatie COMPLEX TURISTIC ALBOTA, Arpasu de Sus, Romania