Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL IALOMITA

Paște în România
 | 
Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL IALOMITA, Amara, Romania

INFORMATII GENERALE
Complexul Hotelier Ialomita*** este situat in Statiunea Amara, zona Campiei Baraganului Central, pe malul de nord-vest al Lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia.
Primele analize chimice ale apei lacului Amara se datoreaza profesorului Petru Poni si au fost realizate in anul 1887.
Un rol deosebit de important in dezvoltarea staiunii Amara l-a avut dr. Stefan Ionescu-Calinesti, care realizeaza ca namolul din Lacul Amara exercita asupra organismului uman o serie de actiuni vindecatoare demonstrate stintiific. A fost actul de natere al Pell-Amar, prima forma omologata injectabila ce valorifica potentialul bioenergetic din namol.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul Hotelier Ialomia*** dispune de restaurant, bar, minimarket, sali de conferina, baza de tratament, plaja proprie, centru SPA, gradina de vara, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii.
FACILITATI UNITATE
LAGUNA BLUE SPA - se intinde pe o suprafata de 3000 mp si cuprinde: 3 piscine, 2 tobogane acvatice (adulti si copii), 2 saune, grota de relaxare, hammam, salina, dus scotian, jacuzzi, sezlonguri, internet wireless, magazin articole piscina, vestiare si cutii de valori, snack-bar, teren de tenis de masa. Complexul utilizeaza cea mai avansata tehnologie de filtrare a apei in piscine ce presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie, inclusiv sistemul de filtrare cu ultraviolete pentru mentinerea calitatii apei in parametri normali. Complexul de Agrement Laguna Blue SPA funioneaza in perioada octombrie - mai, in weekend (vineri - duminica) in fiecare an.
Cabinet de Estetica Medicala, unde se foloseste alternativa NO-NEEDLE MESOTHERAPY, pentru tratamentul anticelulita (Anti-Cellulite Care), antirid (Anti-Wrinkle Care), inlaturarea tesutului adipos (Fat-Dissolve Care).
Cabinet de Masaj limfatic - Drenajul limfatic este o forma speciala de masaj ce actioneaza in special asupra circulatiei limfatice a organismului. Acest masaj se diferentiaza de celelalte tipuri nu numai printr-o tehnica deosebita, ci si prin efectele pe care le are asupra organismului. Drenajul limfatic este o metoda avantajoasa atat in plan estetic, fiind benefic in combaterea celulitei, cat si in tratamentul unor afectiuni reumatismale, circulatorii sau provocate de unele traumatisme. Masajul are efect relaxant, regenerant, actionand pentru netezirea pielii uscate si descuamate. Totodata, are efect imunizant - prin antrenarea circulatiei limfatice, intareste sistemul imunitar
Restaurantul are o capacitate de 240 locuri, fiind locul ideal pentru nunta, aniversare, un eveniment de familie. Pentru cei prezenti la tratament este o componentai mportanta a principiului luptei impotriva imbatranirii, propunand un meniu echilibrat, variat si de calitate.

Gradina de vara situata intr-un peisaj mirific, imprejmuita de tei si castani, cu o capacitate de 200 locuri, propune preparate culinare diverse din bucataria mediteraneana, italiana si romaneasca .
In baza de tratament a unitatii se efectueaza peste 25 de proceduri de fizioterapie, hidroterapie, cultura fizica medicala, relaxare si estetica medicala. Principalele afectiuni tratabile sunt: afectiuni ale aparatului locomotor; reumatisme degenerative articulare, inflamatorii, post-traumatice, ortopedice; afectiuni neurologice periferice; afectiuni dermatologice; afectiuni respiratorii, digestive, renale.
Plaja situata la 20 m de hotel este locul ideal unde se poate imbina cura naturista,inotul si relaxarea.
Splendid Beach (plaja privata a hotelului) va pune la dispozitie sezlonguri, umbrele, pontoane, ambarcatiuni, piscina pentru copii ce utilizeaza cele mai noi tehnologii de filtrare a apei, teren de volei pe nisip, Wi-Fi, terasa (120 locuri), beach-bar si grill. Nisipul fin si soarele bland te imbie la relaxare dar iti da si vitalitatea si energia de care ai nevoie pentru un sejur de vis. Plaja functioneaza in perioada Iunie - Septembrie.
Terenul polivalent cu gazon sintetic (footbal/volei) situat in apropierea plajei, va provoaca la activitati sportive atat ziua cat si noaptea, baza fiind dotata cu nocturna.
DESCRIERE CAMERE
Spatiile de cazare: 23 camere single,175 double, 6 apartamente, dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, LCD, Wi-fi.
ATRACTII TURISTICE
ParculDendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, MonumentulEroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia, Piscul Crasani, Casa Memoriala IonPerla din Ograda.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 240 locuri. Masa se poate servi in sistem bonuri valorice sau meniu fix.
FACILITATI COPII
Loc de joaca
FACILITATI EVENIMENTE
Ametyst Events - locatie amplasata pe malul lacului Amara, locul ideal pentru evenimente private.
2 sali de conferinta: Viena de 200 locuri si Dublin de 60 locuri. Dotari: Internet Wi-fi;Sonorizare; Climatizare; Flipchart; Ecrande proiectie; Sala de coffe-break. Aranjament: teatru/U shape/ sala de clasa / rotund


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL IALOMITA, Amara, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL IALOMITA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL IALOMITA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL IALOMITA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL IALOMITA?

Check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00.

HOTEL IALOMITA este potrivita pentru copii?

Hotelul dispune de loc de joaca pentru copii.

HOTEL IALOMITA accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL IALOMITA?

Restaurant, baza de tratament, centru SPA, gradina de vara.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL IALOMITA?

Nu.

Exista parcare privata la HOTEL IALOMITA?

Da, hotelul dispune de parcare, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL IALOMITA, Amara, Romania