Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lux Garden

5 stele

   Azuga, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lux Garden, Azuga, Romania


Amplasare: Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi și la câțiva pași depărtare de stația de jos a gondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care vă oferă o oază de liniște, confort și servicii dedicate.




Facilitati hotel:


Capacitatea hotelului este de 50 de camere, în următoarea structură de cazare:


ü 21 Camere Duble Standard Matrimoniale (din care 8 cu canapea),


ü 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi),


ü 3 Camere Duble Executive,


ü 2 Apartamente Junior Suite,


ü 3 Apartamente Mountain Suite,


ü 3 Apartamente Lux Garden Suite.


Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu mobilier de calitate, televizor cu plasma, internet de mare viteza, telefon international direct, televiziune prin cablu, minibar, control-acces cu card, uscator de par, masa si masina de calcat, incalzire prin pardoseala, aport de aer proaspat.


Hotelul dispune de restaurantul cu preparate specifice romanesti si international; bar; centru spa unde beneficiati de piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salon pentru masaj cu patru cabine, precum si sala de fitness dotata cu cele mai performante echipamente pentru bodybuilding; centrul de conferinÅ£e, cu cele două săli, Sorica şi Cazacu, modern mobilate şi echipate, dispunând de flipchart, videoproiector şi ecran de proiecÅ£ie, sistem audio de ultimă generatie,laptop şi acces la internet de mare viteza etc.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.