Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL UNIVERS T.

Destinații în România
 | 
Orașe în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL UNIVERS T., Cluj Napoca, Romania

INFORMATII GENERALE
Univers T, situat intr-un cadru natural minunat, pe malul lacului Gheorgheni si langa centrul comercial Iulius Mall, inseamna mai mult decat un simplu hotel!

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul hotelier Univers T a fost infiintat in 1 iunie 1985 sub denumirea Casa Tineretului. In scurt timp, hotelul-restaurant a devenit cel mai renumit loc de distractie din Clujul anilor 80.
Dincolo de renovarea camerelor, care au primit un refresh modern de design, salile de conferinta si amfiteatrul au fost transformate in excelente optiuni pentru desfasurarea evenimentelor de business. Cele doua restaurante spatioase ale hotelului au fost complet redecorate si continua traditia petrecerilor tineretului din Cluj-Napoca, intr-un nou stil. Terasa LakeView de pe malul lacului, meniul creativ de la restaurant, cu posibilitate de take-away si facilitatile incluse in serviciile de cazare (room service, fitness, sauna) mentin standardele preferate de oaspeti.

FACILITATI UNITATE
- centru de conferinte cu 4 sali de evenimente si un amfiteatru
- 2 restaurante si 2 saloane cu specific international si traditional romanesc
- 2 terase de vara
- lobby bar
- sala de fitness
- Univers T utilizeaza tehnologie pentru a minimiza impactul asupra mediului astfel oaspetii se pot bucura de confortul si luxul unui hotel, in timp ce contribuie la protejarea mediului inconjurator.
- parcare privata cu 64 de locuri disponibile
- Statie de incarcare pentru masinile electrice

DESCRIERE CAMERE
Cele 51 de camere si 6 apartamente, toate perfect confortabile, indeamna la relaxare si se bucura de o priveliste extraordinara asupra imprejurimilor si a lacului Gheorgheni, aflat chiar langa hotel.
Toate camerele Univers T sunt echipate cu minibar, TV cu ecran plat, internet wi-fi gratuit, aer conditionat, iar baile dispun de uscator de par, articole de toaleta gratuite si cele mai moi si placute prospoape.
Situate la ultimul etaj al hotelului, apartamentele ofera o priveliste deosebita asupra lacului si zonei inconjuratoare. Un apartament este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se simta rasfatati intr-un spatiu mai amplu, compus din dormitor cu pat kingsize si salon de primire, potrivit pentru 1 - 4 persoane.

SERVICII DE MASA
Restaurantul Luna, recent renovat, se bucura de un decor nou si modern si este prima alegere pentru evenimente speciale, dar si pentru un pranz de afaceri sau o cina romantica.
Restaurantul Venus este cel mai nou restaurant al hotelului Univers T. Frumuseea acestui spatiu generos, cu o capacitate de 110 persoane, cucereste la prima vedere!
Restaurantul Pandora, cu o capacitate de 15 persoane, este un salon dedicat celor ce vor sa petreaca o seara exclusivista intr-un cadru restrans si intim, cu decor placut si elegant.
Restaurantul Mercur este un spatiu cochet, cu multa lumina naturala, care poate gazdui pana la 20 de invitati, astfel incat este preferat pentru evenimente de mica anvergura.
Terasa de langa lac, umbrita de salcii si copaci frumosi, este o oaza de liniste si natura chiar in inima orasului si mediul ideal pentru a te bucura de un pranz linistit, o cina cu prietenii sau pur si simplu sa savurezi un desert sau o cafea de dupa-amiaza in aer liber.

FACILITATI CONFERINTE
Centrul de Conferinte Univers T este format dintr-un amfiteatru impresionant prin spatiu si design, cu o capacitate de 290 de locuri, si 4 sali, cu o capacitate de pana la 70 de locuri, care pot gazdui diverse evenimente corporate, congrese, simpozioane, training-uri, workshop-uri, dar si evenimente private.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL UNIVERS T., Cluj Napoca, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL UNIVERS T. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL UNIVERS T.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL UNIVERS T.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL UNIVERS T.?

La HOTEL UNIVERS T check-in-ul se face incepand cu ora 14:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00. ;

HOTEL UNIVERS T. este potrivit pentru copii?

La HOTEL UNIVERS T copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia. ;

HOTEL UNIVERS T. accepta animale de companie?

La HOTEL UNIVERS T este permis accesul cu animale de companie, contra cost.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL UNIVERS T.?

La HOTEL UNIVERS T gasim ca facilitati restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de fitness. ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL UNIVERS T.?

Nu exista optiunea de all inclusive la HOTEL UNIVERS T, insa se pot rezerva sejururi cu mic dejun. ;

Exista parcare privata la HOTEL UNIVERS T.?

HOTEL UNIVERS T dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile. ;

Locatie HOTEL UNIVERS T., Cluj Napoca, Romania