Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ELEXUS PREDEAL

Oferte de weekend în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Hoteluri piscină Valea Prahovei
 | 
Hoteluri cu piscină exterioară încălzită
 | 
Destinații în România
 | 
Vacanțe de 1 Decembrie în România
 | 
Vacante de 1 Iunie in Romania
 | 
Vacanta de Rusalii în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ELEXUS PREDEAL, Predeal, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Elexus Predeal este fostul hotel Predeal. Acesta a fost renovat integral in 2020.
FACILITATI UNITATE
Hotel Elexus Predeal, fost Hotel Predeal, cu o traditie din 1963, renovat in 2020, pune la dispozitia oaspetilor sai 54 de camere duble si apartamente, un restaurant international, un bar, o sala de conferinte (14 locuri), lift, centru SPA cu piscina, sauna, salina, masaj. Statie deincarcare electrica, aceasta se regaseste in parcarea hotelului si este disponibila pe aplicatia Evconnect.
DESCRIERE CAMERE
Hotelul are 38 camere duble, 5 camere duble Garden, 7 cameresingle, 1 apartament, 3 apartamente Deluxe.
Camera Single: suprafata 10 mp, dotari: acces card, aerconditionat, TV lcd, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile.
Camera Dubla: suprafata 19 mp, dotari: aer conditionat, accescard, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, balcon .
Camera Dubla Garden: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par,telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, terasa cu gradina proprie.
Apartament: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila.
Apartament Deluxe: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila, balcon.
ATRACTII TURISTICE
Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu (capacitate 100 locuri).
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte (14 locuri, cu flipchart, consumabile flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, Internet wireless).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL ELEXUS PREDEAL, Predeal, Romania