Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAND HOTEL BALVANYOS

4 stele

   Balvanyos Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Paște în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND HOTEL BALVANYOS, Balvanyos, RomaniaNOU - Villa Panoramic noul corp de cladire in cadrul Balvanyos Grand Resort


Descriere facilitati:


Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat in mijlocul padurilor ce inconjoara Lacul Sf. Ana, Grand Hotel Balvanyos**** se bucura de un cadru natural care imbina linistea si aerul proaspat al peisajului montan cu valoarea de exceptie a locatiei, in asa fel incat hotelul a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare, dar mai ales pentru reusita intalnirilor de afaceri, conferintelor si seminariilor.Parcul de aventura este alcatuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scari, poduri, tuneluri construite din lemn si corzi) care se pot parcurge in conditii de maxima siguranta folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru aceasta forma de activitate.


Indicatii auto:


In Baile Balvanyos, accesul se face doar cu autoturismul, pe drumul judeean DJ 113 Targu Secuiesc - Baile Balvanyos - Bixad.
Acesta se ramifica din DN 12 in centrul localitatii Bixad, la 13 km distanta de statiune, si serpuieste printre versanti care ofera calatorului imagini de o frumusete incredibila.
Pe acelasi drum judetean 113 se poate ajunge si la Lacul Sf. Ana, urmand un drum secundar asfaltat (7 km).


Atractii turistice:


Lacul Sf Ana, tinovu Mohos si Buffogo, Pestera Sulfuroasa si pestera ucigasa, Cetatea Balvanyos, baile fetelor, Baile Mikes, Baile Apor.
Descriere camere:

CAMERA DUBLA STANDARD

Au suprafata intre 22 si 26 mp cu vedere la padure. Se pot rezerva in regim single sau double, nu e posibil introducerea unui pat suplimentar.
CAMERA DUBLA SUPERIOARA

Au suprafata intre 30 si 36 mp cu vedere panoramica si cu balcon. Se pot rezerva in regim single sau double si este posibil introducerea unui pat suplimentar.


JUNIOR SUITE
Camere cu suprafete generoase, 40-45 mp, dotate cu pat matrimonial. Se pot rezerva in regim double cu posibilitatea introducerii unui pat suplimentar.

APARTAMENT CU 2 DORMITOARE

Cel mai mare, si cel mai confortabil spatiu de cazare al hotelului nostru, are 70 mp +balcon, este ideal pentru acomodarea a doua familii sau a unei familii cu mai multi copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen si unul Twin, un living room intre ele, si o terasa imensa, cu cea mai frumoasa priveliste din hotel.

APARTAMENT CU 1 DORMITOR - VILLA PANORAMA

Situat intr-un corp separat la 150m de cladirea hotelului,acest tip de apartament are o suprafata de 39 mp si poate gazdui maxim 3 persoane. Acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial, un living cu bucatarie si baie proprie

.APARTAMENT CU 4 DORMITOARE - VILLA PANORAMA
Cele doua apartamente situate intr-un corp separat de cladirea hotelului (150m) au o suprafata de 140 mp, in fiecare sunt 4 dormitoare, dintre care 3 cu pat matrimonial si una cu paturi etajate, este ideal pentru familii cu mai multi copii si grupuri de prieteni, acesta poate gazdui maxim 8 persoane. Fiecare dispune de balcon, de un living spatios cu semineu, bucatarie proprie si doua bai.


FAMILY ROOM - VILLA PANORAMA 2
Cele 6 camere Family Room sunt situate in cel mai nou corp al resortului, separat de cladirea hotelului (200 m), au o suprafata de 25 - 30 mp. Camerele sunt cu paturi matrimoniale si o galerie cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Pot gazdui maxim 4 persoane, sunt ideale pentru familii sau grup de prieteni. Pot fi interconectate cu camerele panoramice dotate cu galerie ideale pentru un grup de 8 persoane. Fiecare camera are baie separata si terasa cu vedere la padure.

PANORAMIC FAMILY ROOM - VILLA PANORAMA 2
Cele 12 camere Panoramic Family Room sunt situate in cel mai nou corp al resortului, separat de cladirea hotelelului (200 m), au o suprafata de 25-30 mp. Dintre acestea, 6 camere sunt cu paturi matrimoniale si o galerie cu canapea extensibila pentru 2 persoane, alte 6 camere cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila tot pentru 2 persoane. Ambele tipuri de camere pot gazdui maxim 4 persoane, sunt ideale pentru familii sau grup de prieteni. Fiecare camera este dotata cu baie separata si are terasa cu vedere panoramica la padure.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie GRAND HOTEL BALVANYOS, Balvanyos, Romania