Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA PENINSULA

4 stele

   Sat Murighiol, Comuna Murighiol, Str Baltii, Nr 13, Cam 2, Jud Tulcea, Murighiol Vezi pe harta

Delta Dunării
 | 
Destinații în România
 | 
Vacante de 1 Iunie in Romania
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA PENINSULA, Murighiol, Romania

Pensiunea este situata in localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului.

Pensiunea Peninsula ofera un Aqua Park in aer liber, restaurant cu terasa si inca o terasa cu promenada. In toate zonele proprietatii este disponibil WiFi gratuit. In inprejurimi se poate pescui. Pensiunea dispune de inca un corp de cazare inaugurat in 2017 la standarde foarte ridicate.

Descriere camere:
Cele 39 de camere ale pensiunii sunt distribuite in cele 2 corpuri de cladiri: 24 duble twin sau matrimoniale, 10 Apartamente (3 apartamente cu living si canapea extensibile; 1 suite cu 2 paturi matrimoniale; 6 duplex cu scara interioara cu pat matrimonial jos si cu 2 paturi in camera de sus, TV in ambele camere), 1 camera tripla, 4 camere family situate la parter cu acces direct din curte si au 2 paturi suprapuse pentru copii.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus.

Descriere facilitati:
Pensiunea Peninsula dispune de un restaurant, cu terasa de 54 locuri si inca o terasa cu promenada de 64 locuri, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, piscina pentru adulti si copii cu tobogan, Aqua Park, centru SPA (piscina interioara incalzita, Jacuzzi cu aromo-terapie, sauna umeda si uscata), ponton, barci si caiace de inchiriat, o sala de conferinta cu o capacitate de 100 locuri.

Atractii turistice:
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca; Cetatea Halmyris- în comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia - in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa - situat in orasul Babadag; Cetatea romana Noviodunum - langa orasul Isaccea ; Cetatea romana Arrubium - in orasul Macin ; Cetatea romana Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina; excursii pe bratele Dunarii, pescuit sportiv.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu - Restaurant Peninsula , categoria 3* in sistem fisa cont.

Facilitati copii:
piscina in aer liber -Aqua Park cu tobogane pentru adulti si pentru copii, loc de joaca pentru copii, centru SPA (piscina interioara incalzita, Jacuzzi cu aromo-terapie, sauna umeda si uscata).

Facilitati evenimente:
O sala de conferinta cu capacitate de 100 locuri avand tot echipamentul necesar desfasurarii de conferinte, intalniri, teambuilding-uri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Non-smoking rooms
Children playground
Minibar
Restaurant
Conference room
Aqua park
Garden
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Free parking
Air conditioning
Bathroom
Shower
Terrace
Reception desk

Locatie PENSIUNEA PENINSULA, Murighiol, Romania