Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA RIO DIVINO

3 stele

   Murighiol Vezi pe harta

Delta Dunării
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Minivacanțe de Sf. Maria
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA RIO DIVINO, Murighiol, Romania

INFORMATII GENERALE
PENSIUNEA ASIGURA DOAR CAZARE CU MIC DEJUN NU SI ALTE SERVICII DE MASA
Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol.
FACILITATI UNITATE
PENSIUNEA ASIGURA DOAR CAZARE CU MIC DEJUN NU SI ALTE SERVICII DE MASA
Pensiunea Rio Divino dispune de 39 locuri de cazare, salon de mic dejun, piscina. Un avantaj in plus este ca accesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie.
DESCRIERE CAMERE
Pensiunea dispune de 15 spatii de cazare, repartizate astfel: 4 camere duble matrimoniale, 3 camere duble twin, 3 camere triple twin, 4 camere matrimoniale+1 pat single, 1 apartament ( dormitor si living cu canapea extensibila).
Dotari camere: baie proprie cu dus si grup sanitar, aer conditionat, uscator de par inbaie, tv-cablu, sistem incalzire, acces internet
ATRACTII TURISTICE
Cetatea Argamum (Orgame) aflata la Jurilovca; Cetatea Halmyris in comuna Murighiol,Cetatea Histria pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia incomuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa situata in orasul Babadag; Cetatea romana Noviodunum langa orasul Isaccea; Cetatea romana Arrubium in orasul Macin; Cetatea romana Beroe in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) Sulina; excursii pe bratele Dunarii, pescuit sportiv.
SERVICII DE MASA
PENSIUNEA ASIGURA DOAR CAZARE CU MIC DEJUN NU SI ALTE SERVICII DE MASA
FACILITATI COPII
Piscina
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinta - 40 locuri. Dotari: conexiune internet wi-fi, flipchart.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie PENSIUNEA RIO DIVINO, Murighiol, Romania