Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

VILA TELECONSTRUCTIA

Vila ***
  • Google+
  • Twitter
  1. SLĂNIC MOLDOVA
  2. BACAU
  3. Romania
VILA TELECONSTRUCTIA, BACAU, Romania - Imaginea 1
VILA TELECONSTRUCTIA, BACAU, Romania - Imaginea 2
VILA TELECONSTRUCTIA, BACAU, Romania - Imaginea 3
VILA TELECONSTRUCTIA, BACAU, Romania - Imaginea 4
VILA TELECONSTRUCTIA, BACAU, Romania - Imaginea 5
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

Adresa: Slanic Moldova, str. Vasile Alecsandri nr.8, jud. Bacau


Asezata in inima statiunii, Vila Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii. Cu o baza materiala de ultima generatie pe care o detine, complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor, atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie, internet, incalzire centrala.

Sali de conferinta:

 1 - 30 de locuri; dotata cu video proiector, ecran de proiectie, flipchart, linie telefonica internationala, internet, xerox, fax, spatiu de coffee break.

Dotari camere:

TV, frigider, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.

Număr total camere:

 21

Single:

 1

Duble:

 13 - cu paturi individuale sau cu pat matrimonial

Apartamente:

 3 - apartamentul este compus din living si dormitor cu pat matrimonial.

Garsoniere:

 4

Observaţii

  • Accesul la sala de fitness, terenul de tenis de camp si tenis de masa este gratuit. 
  • Monumentul-Muzeu Măgura Ocnei este este unul dintre cele mai impresionante monumente ridicate în memoria ostașilor căzuți în primul război mondial. Este Situat la altitudinea de 520 m pe dealul Măgura, la 2 km de şoseaua Târgu Ocna – Slănic Moldova, după un drum care urcă spectaculos pe coasta muntelui. A fost construit între 1925-1928 în memoria celor peste 14.000 de ostaşi români căzuţi în Primul Război Mondial pe fronturile de la Oituz, Coşna şi Cireşoaia. Pentru a cunoaște istoria  acestui monument, vă rugăm să accesați link-ul http://bacaulturistic.ro/atractie/465/ .

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Restaurantul pune la dispozitie o bucatarie cu produse rafinate si variate. Meniurile din cadrul restaurantul sunt adaptate fiecarui client, preparatele culinare fiind „ca la mama acasa”.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, teren tenis, sala fitness, sauna.

Tratament:

Sanatoriul Balnear Slanic Moldova, unitate sanitara de interes public national, aflata in subordinea Ministerului Sanatatii, ofera servicii de recuperare medicala, pentru adulti si copii, in regim de spitalizare si ambulatoriu, pe urmatoarele profile de patologie: respirator, hepato-digestiv, renal, reumatismal cronic degenerativ, circulator.
Se gasesc aici mofete, alaturi de microclimatul de salina (de la Tg. Ocna) si de apele minerale. Se pot face cure interne cu ape minerale, aerosoli si inhalatii, bai cu apa minerala incalzita, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, cultura fizica medicala, psihoterapie, meloterapie si geriatrie.

Distractie:

dispune de un teren de tenis acoperit, sala de fitness, iar partia de schi si snowboard se afla la doar 1100 m de locatia noastra.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Manastirea Runcu (1457), Onesti - Biserica Adormirii Maicii Domnului (1493), Comanesti - Palatul Ghica (1790), Tescani - Muzeul George Enescu.

Tarife

Vila TELECONSTRUCTIA ***
Preturi in Lei / noapte / persoana (adult in camera)

 PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + mic dejun

01 Mar - 20 Dec Dubla  110.00
Apartament 165.00
Miniapartament 126.50
Dubla in regim Single 165.00

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces piscina, sauna, sala fitness, tenis de camp, tenis de masa. Optional pranz sau cina 49.50 Lei/zi.                                                                                                                     

Facilitati copii: 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun fara pat suplimentar; 7-12 ani achita 11 Lei/zi mic dejun sau pat suplimentar cu mic dejun 44 Lei/zi, peste 12 ani achita mic dejun 22 Lei/zi sau pat suplimentar cu mic dejun 55 Lei/zi.