Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Hajduszoboszlo

Informaţii utile

 

Statiunea balneara cu o atmosfera mediteraneana atrage de sapte decenii pe cei ce cauta vindecare, odihna si distractii, este numita si "Mecca bolnavilor de reumatism".  Orasul este situat in partea de nord-est a Campiei Maghiare, la cca. 22 km de orasul Debrecen.  
Centrul Balnear "HUngarospa" este cel mai mare complex de băi termale din Europa, oferind tehinici moderne de tratament, bazate pe apele termale.  În ştrandul care se întinde pe 30 de hectare oaspeţii au la dispoziţie 13 piscine, printre care diferite bazine de agrement, o piscină pentru înnot, un bazin cu valuri şi jacuzzi, bazine pentru copii , lac de agrement cu bărci, un aqua park.Lungimea totală a toboganelor din aqua park depăşeşte un kilometru! Adevărata senzaţie a ştrandului este „litoralul” mediteranean cu vaporul de piraţi, far şi palmieri. Bazinele cu apă termală acoperite funcţionează tot timpul anului.  Parcul acvatic acoperit Aqua-Palace, are o suprafaţă totală de 15.000 m2 şi o suprafaţă totală a apei de 1600 m2, vor avea parte de o experienţă unică. 
Efecte terapeutice:
Apa minerala alcalina bogata in iod si si brom este recomandata pacientilor cu inflamatii artritice, deformari artritice degenerative, dureri acute ale sistemului nervos, boli inflamatorii ale sistemului nervos. Se recomanda si pentru cure de recuperare post-traumatice si post-paralitice, dureri musculare acute, boli ginecologice acute, sterilitate, boli dermatologice acute.
Alte servicii de specialitate: balneoterapie, tratament cu namol, tratamente cu dioxid de carbon, baie terapeutica cu greutati, masaj cu jet sub apa, fizioterapie, electroterapie, tratament galvanic, tratament cu ultrasunete, tratament hidroelectric, fototerapie, stomatologie, camera de sare, tratamente de inhalare cu medicamente si apa medicinala, acupunctura, dusuri pentru gat.

 Vacante in Rate 

Oferte Hajduszoboszlo fără transport inclus

Oferte Hajduszoboszlo

Hotel Aurum

Hotel ****
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este ampasat in centrul turistic al statiunii Hajduszoboszlo, la cca 100 m de Baile Termale.

Hotel Atlantis

Hotel **** +
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul cu o constructie moderna, situat langa Complexul Aqua Palace din Hajduszoboszlo, ofera o atmosfera eleganta pentru intreaga familie.

de la 59 EUR
/ persoana / noapte cu demipensiune - loc in camera dubla superior (pt sejur de minim 4 nopti)

Hotel Hungarospa Thermal

Hotel ***
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este situat pe teritoriul celui mai mare complex balnear din Europa.

de la 44 EUR
/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla

Hotel In

Hotel ***
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Este situat pe Aleea Matyas Kiraly, la cca. 50 m de Stranul Hungarospa si la cca. 100 m de Aqua Palace.

Hotel Karadi

Hotel ****
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Este situat la aproximativ 300 m de strand si la aproximativ 200 m de centrul statiunii.

de la 85 EUR
/persoana/pachet de 2 nopti-loc in camera dubla classic/2 bilete de intrare la aqua–palace/persoana