Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Hajduszoboszlo

Informaţii utile

 

Statiunea balneara cu o atmosfera mediteraneana atrage de sapte decenii pe cei ce cauta vindecare, odihna si distractii, este numita si "Mecca bolnavilor de reumatism".  Orasul este situat in partea de nord-est a Campiei Maghiare, la cca. 22 km de orasul Debrecen.  
Centrul Balnear "HUngarospa" este cel mai mare complex de băi termale din Europa, oferind tehinici moderne de tratament, bazate pe apele termale.  În ştrandul care se întinde pe 30 de hectare oaspeţii au la dispoziţie 13 piscine, printre care diferite bazine de agrement, o piscină pentru înnot, un bazin cu valuri şi jacuzzi, bazine pentru copii , lac de agrement cu bărci, un aqua park.Lungimea totală a toboganelor din aqua park depăşeşte un kilometru! Adevărata senzaţie a ştrandului este „litoralul” mediteranean cu vaporul de piraţi, far şi palmieri. Bazinele cu apă termală acoperite funcţionează tot timpul anului.  Parcul acvatic acoperit Aqua-Palace, are o suprafaţă totală de 15.000 m2 şi o suprafaţă totală a apei de 1600 m2, vor avea parte de o experienţă unică. 
Efecte terapeutice:
Apa minerala alcalina bogata in iod si si brom este recomandata pacientilor cu inflamatii artritice, deformari artritice degenerative, dureri acute ale sistemului nervos, boli inflamatorii ale sistemului nervos. Se recomanda si pentru cure de recuperare post-traumatice si post-paralitice, dureri musculare acute, boli ginecologice acute, sterilitate, boli dermatologice acute.
Alte servicii de specialitate: balneoterapie, tratament cu namol, tratamente cu dioxid de carbon, baie terapeutica cu greutati, masaj cu jet sub apa, fizioterapie, electroterapie, tratament galvanic, tratament cu ultrasunete, tratament hidroelectric, fototerapie, stomatologie, camera de sare, tratamente de inhalare cu medicamente si apa medicinala, acupunctura, dusuri pentru gat.Vacante in Rate 

Oferte Hajduszoboszlo fără transport inclus

Oferte Hajduszoboszlo

Hunguest Hotel Beke

Hotel ****
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este amplasat pe Aleea Matyas Kiraly.

Park Hotel Ambrozia

Hotel ***
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este situat pe Aleea Matyas Kiraly, la aproximativ 50 m de Strandul Hungarospa si la 100 m de Aqua Palace.

Hotel Baratsag

Hotel *** +
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

de la 110 EUR
persoana/3 nopti cu demipensiune - loc in camera dubla

Hotel Silver

Hotel ****
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul se afla in cartierul de hoteluri din Hajduszoboszlo, in vecinatatea baii termale. Cladirile hotelului se afla pe cele doua parti ale aleei Matyas kiraly.

de la 97 EUR
/ persoana /noapte cu demipensiune - loc in camera dubla

Hotel Hungarospa Thermal

Hotel ***
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este situat pe teritoriul celui mai mare complex balnear din Europa.

de la 44 EUR
/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla