Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Oferte Cazare Costa Brava 2014 › Cazare Hoteluri Costa Brava


Frumusete – Majoritatea dintre noi stim ca Costa Brava este o regiune frumoasa, insa aceasta ofera mai mult decat plaje dragute. Majoritatea arhitecturii orasului vine de la cunoscutul arhitect Gaudi, a carui amprenta poate fi vazuta la fiecare colt al Barselonei. Parasind orasul, multiplele turnulete si orase au propriul stil si caracter, experienta calatoriei devenind astfel mai interesanta si mai dinamica decat in multe alte parti ale lumii. Bineinteles ca plajele din Costa Brava sunt minunate si ca privelistea deasupra apei este de nedescris, insa interiorul este la fel de captivant ca si vederile deasupra oceanului. In orice parte a regiunii te-ai plimba, nu vei fi niciodata dezamagit de cat de fotogenica este Costa Brava.

Exploreaza cu Eximtur si alege una dintre ofertele de cazare la hotelurile din Costa Brava!


Peratallada Spain

Girona, Spain

Prezentare generala

Costa Brava si Costa Maresme sunt doua zone turistice aflate in nordul Barcelonei, in provincia Catalonia, pe coastei Marii Mediterane. Oriunde te-ai afla pe tarmul Mediteranei te intampina soare, palmieri, o apa incredibil de limpede si locanici primitori. Litoralul Spaniei imbina farmecul cladirilor pitoresti, a stradutelor inguste pline de comercianti si a localurilor traditionale din statiuni cu confortul numeroaselor hoteluri aflate in zona. Cu o climă deosebită în perioada de vară si excelente plaje turismul s-a dezvoltat continuu.
Cele mai vizitate localităţi sunt Tossa de Mar, Lloret de Mar, Calella de Palafrugell, Llafranc, Sa Riera, Cadaqués sau l'Estartit, recunoscute ca un adevarat paradis pentru practicarea sporturilor nautice, de la windsurfing si schi nautic pana la scufundari sau plimbari cu vaporasul de-a lungul coastei.
Vacante in Rate