Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Valencia

Informaţii utile

Cel de-al treilea oras al Spaniei ca marime si capitala a provinciei cu acelasi nume, Valencia este un important port la Marea Mediterana si un centru comercial foarte activ.
Pe langa faptul ca aici se serveste cea mai buna paella din tara, orasul se mai poate lauda cu o clima minunata si cu unul din principalele festivaluri iberice, organizat in fiecare primavara.
Printre monumentele Valenciei se numara Palacio del Marques de Dos Aguas, o superba cladire baroca, avand o extravaganta fatada sculptata si un interior de un lux orbitor.
Muzeul local de Arta este cotat printre cele mai bune din tara, colectia sa cuprinzand picturi semnate de El Greco, Goya, Velezquez si mai multi impresionisti valencieni.
La Institutul de Arta Moderna sunt expuse numeroase lucrari apartinand artistilor spanioli din secolul XX. Ciudad de las Artes y de las Ciencias este un complex urias dedicat stiintei si artelor, care atrage singur in Valencia circa patru milioane de vizitatori anual. Catedrala orasului merita si ea macar putina atentie, din turnul acesteia putand fi admirata o superba panorama a localitatii si o excelenta vedere la mare. Interesanta este si universitatea din Valencia, infiintata in 1500 si una din cele mai bine cotate din Spania.


Vacante in Rate 

Oferte Valencia fără transport inclus

Oferte Valencia

CATALONIA EXCELSIOR

Hotel ***
Costa del Azahar - Valencia( Spania )

Hotel traditional de 3 stele care ofera servicii de calitate si o locatie centrala.