Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Torremolinos

Informaţii utile

Prezentarea generala: Costa del Sol, situata in sudul Spaniei, este coasta insorita a Andalusiei si se afla in mare parte sub protectia UNESCO, datorita biorezervatiilor "Sierra Nevada", "Sierra de read Nieves" si "Sierra de Grazalema". De-a lungul Costei del Sol impuritatile din ape sunt indepartate cu ajutorul ambarcatiunilor speciale. In anul 2003 in Andaluzia, 68 de locatii de pe plaja au obtinut calificativul "steagul albastru" datorita calitatii superioare a plajei si apei. Orase importante: Malaga. Statiuni importante: Marbella, Nerja, Torremolinos.

 

Statiune internationala, situata la ~10 km sud de Malaga. In centrul statiunii se afla numeroase baruri, terase, magazine, restaurante, discoteci. Plaja nisipoasa se intinde pe cativa kilometri si ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice. In zona "La Carihuela" gasiti restaurante cu specific pecaresc. Din aprilie si pana la sfarsitul lui noiembrie se poate face baie.


Vacante in Rate