Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Tenerife - Playa de las Americas

Informaţii utile

A fost construita in 1960 langa orasul Los Cristianos, intindandu-se spre Costa Adeje. Partea turistica are numeroase baruri, restaurante, cluburi, atractii turistice si plaje, majoritatea plajelor fiind artificiale cu nisip importat din Africa, datorita culorii autentice a nisipului vulcanic de pe insula.

Playa de las Americas este un important centru al vietii de noapte din Tenerife. Cluburile se gasesc in toata statiunea si includ Veronicas Strip, Starco Commercial Centre si The Patch. Strada principala numita Las Americas Avenue este impanzita de magazine scumpe sau ieftine. Soarele straluceste tot timpul anului.Obiective turistice şi de agrement

Parcul Central din Arona este un parc public cu o suprafata de 42,000 mp. Are numeroase locuri de joaca si locuri de parcare si o colectie de plante tropicale.
Parcul este situat in centrul Playa de las Americas, langa stadionul de fotbal si este imprejmuit de colegii, un spital si de cladiri rezidentiale.

Centrul comercial Centroamericas sau "The Patch" ofera divertisment pentru familii, fiind impanzit de restaurante, baruri si magazine. Aici puteti gasi si baruri potrivite pentru copii, multe dintre ele servind masa si in timpul zilei. Exista numeroase baruri cu muzica live, iar aleea ce inconjoara complexul este potrivita pentru turisti de toate varstele.

Strada Veronica Strip gazduieste baruri si cluburi pe 3 nivele in 5 cladiri. Barurile de aici includ O'Neils Bar, Bobby's Nightclub si Busby's bar.

Geografie

Relief

Litoral.Altitudine

25m

Temperatura medie

Temperatura media vara: 21 - 27 grade C
Temperatura medie iarna: 14 - 21 grade C

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

 

10km distanta de Arona.Cel mai apropiat aeroport

 

18km distanta de aeroportul Tenerife Sur.Vacante in Rate