Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Marbella

Informaţii utile

Prezentarea generala: Costa del Sol, situata in sudul Spaniei, este coasta insorita a Andalusiei si se afla in mare parte sub protectia UNESCO, datorita biorezervatiilor "Sierra Nevada", "Sierra de read Nieves" si "Sierra de Grazalema". De-a lungul Costei del Sol impuritatile din ape sunt indepartate cu ajutorul ambarcatiunilor speciale. In anul 2003 in Andaluzia, 68 de locatii de pe plaja au obtinut calificativul "steagul albastru" datorita calitatii superioare a plajei si apei. Orase importante: Malaga. Statiuni importante: Marbella, Nerja, Torremolinos.

 

Considerat in trecut un incantator sat pescaresc, astazi Marbella este o destinatie turistica cu faima internationala. Dezvoltarea turistica a acestei statiuni a inceput in jurul anilor 50, cu un sprijin considerabil din partea printului Alfonso von Hohenlohe, care a pus bazele hotelului de lux, ce exista si astazi, si anume hotel Marbella club. Incepand cu anii 70 Marbella a inceput sa fie promovata ca statiunea de lux a Costei del Sol. Cu o plaja larga nisipoasa, sporturi nautice, Marbella ofera si o variata si bogata viata de noapte in baruri si discoteci elegante. La ~6 km vest de Marbella se afla modernul port de yacht-uri Puerto Banus.


Obiective turistice şi de agrement

De la Cabopino la Guadalmina, Marbella ofera turistilor un frumos litoral de 26km de plaje insorite dotate cu toata gama de servicii (hoteluri moderne, zone rezidentiale, magazine, restaurante).

Muzee: Fundaţia Museo del Grabado Español Comtemporáneo.

Spatii naturale: Parcul Natural Sierra de las Nieves.

Monumente: piaţa Los Naranjos, Primăria (sec. al XVI-lea), Casa del Corregidor (sec. al XVII-lea), Iglesia Mayor de la Encarnación, fortăreaţa araba (sec, al IX-lea), zăcăminte arheologice

Golf: Marbella Golf & Country Club, inaugurat in 1994, deschis tot timpul anului si situat la 51 km de aeroportul international din Málaga.; Santa Clara Golf, situat in Marbella, inaugurat in 2001 si deschis tot anului; Cabopino Golf  Marbella, deschis tot timpul anului, inaugurat in 2001 si situat in zona rezidentiala Artola Alta. ; Golf Rio Real, inaugurat in 1965, deschis tot timpul anului si situat in zona rezidentiala Golf Río – Marbella.

Geografie

Relief

Litoral.


Altitudine

75m

Temperatura medie

Temperatura media vara: 19 - 29 grade C
Temperatura medie iarna: 6 - 15 grade C

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

60km distanta de Malaga.Cel mai apropiat aeroport

51km distanta de aeroportul Malaga.Imagini

Vacante in Rate 

Oferte Marbella fără transport inclus

Oferte Marbella

Hotel Gran Melia Don Pepe

Hotel *****
Costa del Sol - Marbella( Spania )

Hotel despatit de plaja prin promenada.

de la 135 EUR
/persoana/noapte cu mic dejun - loc in camera DAA

Hotel Melia Marbella Banus

Hotel ****
Costa del Sol - Marbella( Spania )

Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja si la aproxiamtiv 500 m de centrul statiunii.

de la 87 EUR
/ persoana/ noapte cu mic dejun - loc in camera dubla DA