Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Benidorm

Informaţii utile

Prezentarea generala: "Coasta alba" a Spaniei situata intre Valencia la nord si Alicante la sud isi merita pe deplin numele: plaje cu nisip alb cu ore multe de soare, portocali si migdali care in primavara isi revarsa florile si miresmele asupra acestei minunate zone. O serie de statiuni ( Benidorm, Calpe, Benissa, Moraira etc.) isi asteapta turistii in fiecare an oferindu-le posibilitatea cazarii atat in hoteluri cat si in vile cochete, intime bine intretinute. Printre plajele nisipoase isi fac loc pe alocuri mici golfuri cu plaje partial nisipoase.

 

La 45 km nord de Alicante se gaseste una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice din lume. Cu toate ca in jurul anilor "50 era un simplu oras pescaresc, situarea sa si clima blanda mediteraneana l-a transformat rapid intr-un "magnet" turistic, care chiar si in timpul iernilor are temperaturi de 19 grade. Din locul numit "balconul Mediteranei" aveti o fantastica panorama asupra intregii coaste. Cele mai cunoscute plaje sunt: Playa de Poniente, Weststrand, Playa de Levante. De asemenea oferta ptr petrecerea timpului liber si distractie este foarte variata.


Vacante in Rate