Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PERLA, Baile Felix

Sejur Weekend romantic 2 nopti check in vineri in interval 18.09-11.12.2020 Sejur Weekend de relaxare 2 nopti check in vineri in interval 18.09-11.12.2020 Oferta pentru bunici 10 nopti check in duminica in interval 16.09-08.12.2020 Sejur Sanatate si vitalitate 6, 8, 10 nopti check in duminica in interval 02.08-21.12.2020 Sejur Bonus de relaxare 5+2 nopti gratis check in duminica in interval 02.08-08.12.2020 Sejur Vara in familie 6 nopti in intervalul 02.08-14.10.2020 Sejur Relaxare si intretinere 6 nopti in interval 02.08-08.12.2020 Oferta Balneo Bonus 10 nopti, check in duminica in intervalul 02.08-06.12.2020
Complet renovat si adus la standarde de 4 stele in 2020. Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri. Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala! Complex Hotelier Wellness & Spa Perla
Descriere camere:
Camerele de la etajul 1 au balcon, camerele de la etaluj 2 au logie (balcon frantuzesc).
Descriere facilitati:
Servicii contra cost: masaj medical, partial, general, reflexogen, dus subacval si Vichi, electroterapie (curenti diadinamici, interferentiali, Trabert, Tens, cu impulsuri exponentiale, stimulate electrica), ultrasunet, laser, unde scurte, infrarosii, magnetoterapie, drenaj limfatic, drenaj venos, bai galvanice, parafina, terapie prin socuri, kinetoterapie, tractiuni vertebrale si articulate, hidrokinetoterapie.
Indicatii auto:
- rutier: Bucuresti - Oradea pe E 60 (Brasov - Targu Mures - Cluj Napoca - Oradea), E 79 Craiova - Deva - Oradea, E 671 Timisoara - Arad - Oradea si apoi Oradea - Baile 1 Mai pe E 66
Atractii turistice:
Strandul "Venus", cu o capacitate de cateva mii de locuri si cu multe bazine (din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri), "Strandul cu valuri", cu o capacitate mai mica, dar care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin (aceste valuri sunt produse de un motor construit de ingineri austrieci in jurul anului 1835), Izvorul paraului Peta (30 °C), care, dupa ce traverseaza localitatile Sanmartin si Oradea, se varsa in Crisul Repede. Lacul format pe paraul Peta adaposteste relictul tertiar nymphaea lotus var. thermalis - "Lacul cu nuferi" (floare unica in Romania, protejata prin lege), considerat rezervatie naturala. Planta originara din zona Nilului, se presupune ca semintele de nufar au fost aduse aici fie de turci, fie de pasarile calatoare si s-au dezvoltat datorita apei termale.
Politici:
Ziua hoteliera incepe la ora 16:00 si se incheie la ora 11:00. Micul dejun se serveste intre orele 7:30 - 10:30 In camera de hotel fumatul este strict interzis. Nu se accepta animale de companie. Piscinele interioare sunt inchise pe perioada desemnata de autoritati.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul Perla (terasa restaurantului pe periaoda desemnata de autoritati), micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina conform fiecarui pachet (masa in cont sau meniuri fixe, prestabilite).

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL PERLA, Baile Felix

Restaurant
Coffee bar
Terrace
Room TV
Shower
Private bathroom
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Airconditioning
Free Parking
Rent a bike service
Indoor Swimming Pool
Outdoor Swimming Pool
Bar
Beauty Salon

Locatie HOTEL PERLA, Baile Felix