Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Cancun

Informaţii utile

Obiective turistice si de agrement:


Cele mai importante atractii turistice din Cancun sunt: Plaza la Fiesta – unul din locurile preferate ale turistilor. Localizata in zona hoteliera, exista un bazar unde pot fi gasite articole realizate manual (El Zocalo) langa Convention Center.  
Paseo Kukulkan – aici se regasesc multe mall-uri pe o distanta de 13 km. Cei care vin aici sunt mereu incantati de articole originale traditionale: sombrero, bluze colorate, poncho, obiecte de ceramica iar peste tot, negustorii accepta carti de credit si chiar si cecuri de voiaj.
Cluburi, discoteci si baruri – turistii trebuie sa pregateasca o garderoba adecvata daca vor sa se distreze intr-unul din cluburi sau discotecile ce se afla in zona. Acestea sunt foarte diverse si pot satisface fiecare gust. Cand soarele incepe sa apuna, orasul devine mult mai animat, ira cluburile se deschid in jurul orei 22:00. Pentru a atrage cat mai multi turisti, patronii ofera seri tematice, iar uneori bauturi gratuite pentru turisiti in fucntie de tematica serii.  
Ballet Folklorico – turistii care vor sa guste din cultura locului nu trebuie sa rateze aceasta locatie. Isma Mujeres – perfect pentru relaxare si recreere. Se pastreaza excelent amintirea civilizatiei Maya. Printre actvitatile insulei se pot aminti: plajele cu ape clare si totodata Parcul National Garaffon, unde se afla Templul Zeitei Fertilitatii.  
Puerto Morelos – nu trebuie ratat; este un sat de pescari langa Cancun. Crococun - gradina zoologica din zona.
Acvariul Interactiv, Siturile Mayase, Parcul Acvatic Tematic Xel-Ha, Parcul National Contoy, Grutas de Aktun Chen, si Rezervatia Biosferica Sian Ka’an fac parte din obiectivele turistice ce merita vizitate.

Relief:

Relieful este variat si difera de la zona la zona, dar altitudinile sunt mici datorita faptului ca orasul este situat in zona peninsulara, de aceea inaltimele depasesc cu putin nivelul marii (0 metri).


Altitudine medie:

3 metri  
Temperatura medie vara si iarna:
Clima este in general calduroasa si este inclusa in clima tropicala, fiind moderata de briza marina. Temperaturile maxime sunt intre 26 grade si 32 de grade in lunile ianuarie, respectiv iunie.


Cel mai apropiat aeroport:

 Orasul are un aeroport propriu si este unul din cele mai aglomerate din tara. Acesta este localizat la aproximativ 15 km fata de oras. Orasul este perfect pentru o vacanta de vara dar si pentru vizite mai scurte in celelalte luni ale anului.


Alte informatii relevante:  

Limba oficiala a orasului este spaniola insa in zone turistice se vorbeste engleza fluent. Se accepta carti de credit si cecurile de calatorie. Diferentele de fus orar difera in functie de zone: GMT-7 sau GMT-5.

Vacante in Rate 

Oferte Cancun fără transport inclus

Oferte Cancun

Riu Cancun

Hotel **** +
Mexic - Cancun( Mexic )

Hotelul este situat direct pe plaja, la aproximativ 10 km de Cancun si 30 km de aeroport.

de la 95 EUR
/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera Standard

Iberostar Cancun

Hotel *****
Mexic - Cancun( Mexic )

Hotelul este situat direct pe plaja, la aproximativ 20 minute de aeroport.

de la 112 EUR
/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera Standard

Riu Caribe

Hotel ****
Mexic - Cancun( Mexic )

Hotelul este amplasat pe plaja, la 5 km de centrul Cancun. Transferul de la aeroport dureaza aproximativ 40 de minute.

de la 90 EUR
/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera dubla Standard