Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Tokyo

Informaţii utile

Tokyo are cea mai mare suprafata urbana, fiind capitala Japoniei si una dintre cele mai dens populate metropole din lume. Tokyo este situat la 35ْ 41' latitudine N si 139ْ 46' longitudine E, la jumatatea coastei de est a insulei Honshu, cea mai mare dintre cele patru insule principale din arhipelagul Japoniei.
Orasul ocupa cea mai mare parte din sudul campiei Kanto, cea mai mare suprafata de teren plat din Japonia. Tokyo este capitala Japoniei din 1868, dupa ce dinastia Tokugawa (1603-1867), care a condus din Kyoto, a fost detronata. Atunci numele orasului a fost schimbat din Edo in Tokyo, ceea ce inseamna “capitala estica”. Astazi Tokyo este centrul financiar, industrial, comercial, educational si cultural al Japoniei; de asemenea este si principalul punct pentru comert si relatii diplomatice cu restul lumii.
Din punct de vedere tehnic nu exista orasul Tokyo, deoarece denumirea a fost anulata intr-o reorganizare guvernamentala in 1943. In schimb Tokyo este o unitate speciala administrativa similara cu o prefectura, cea mai mare unitate a guvernamantului local in Japonia. Corect, se numeste Tokyo-to sau Metropola Tokyo si consta in 23 de cartiere speciale, 33 de orase si 8 suburbii. Metropola Tokyo ocupa o arie de aproximativ 2180 km patrati.
 Obiective turistice şi de agrement

Gradinile Tonogayato: principala atractie a acestor gradini aflate in campia Musashino sunt florile salbatice si apa de izvor.
Muzeul National gazduieste o colectie de 89.000 de exemplare japoneze si asiatice de opera de arta, dar si sculpturi primite ca donatii din regiune.
Akihabara: Denki-gai sau "orasul electric" este zona cu cele mai avansate produse electrice, o zona in care poti face shopping sau, la fel de bine, te poti plimba.
Chiar langa Sukiyabashi Crossing se afla cladirea Sony care atrage prin gadget-urile de ultima ora.
Tokyo Disney Resort: aici, copilul tau se poate bucura de doua parcuri la fel de frumoase - Tokyo Disneyland si Tokyo DisneySea, cu cele sapte hoteluri si complexuri de shopping.

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

Yokohama, Kofu, Chiba.Cel mai apropiat aeroport

Aeroportul Tokio Haneda (Tokyo International Airport) serveste aproape in exclusivitate traficul intern, desi se numeste international. Este cel mai aglomerat aeroport din Japonia. Traficul internațional a fost preluat in 1978 in marea sa majoritate de Aeroportul International Tokio Narita.Vacante in Rate 

Oferte Tokyo fără transport inclus

Oferte Tokyo

HOTEL MONTEREY GINZA

Hotel ****
Asia de Est - Tokyo( Japonia )

Hotelul de 4 stele situat in zona Ginza-Chuo, cu numeroase magazine, buticuri si restaurante. In apropiere sunt amplasate obiective precum Palatul Imperial, piata de peste Tsukihi sau cladirea Sony.

de la 118 EUR
/camera dubla/noapte

HOTEL ROSE GARDEN

Hotel ***
Asia de Est - Tokyo( Japonia )

Hotel de 3 stele localizat in zona Shinjuku, centrul de afaceri al orasului, aproape de mijloacele de tranport in comun.

de la 109 EUR
/camera dubla/noapte