Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Negril

Informaţii utile

De ani de zile, plaja Negril a fost evaluata, de catre revistele de călătorie, ca fiind una dintre  primele zece plaje din lume.
Aici se intalnesc conditiile ideale pentru plimbari pe plaja, sporturi acvatice si animatie. La limita de vest a orasului va veti integra in farmecul local al Negrilului pe strazile pline de magazine si de restaurante.
In partea nordica plaja este foarte larga si apartine resort-urilor  ce ofera sistem all inclusive.
La sud este West End Road, cunoscut sub numele de zona stancoasa unde se gasesc hoteluri care ofera mai multa intimitate. Zona este recomandata in special pentru scuba diving si snorkeling. Si tot aici abunda restaurantele si micile magazine.
Sarmul statiunii este mentinut si datorita faptului  ca inca nu a cunsocut o dezvoltare prea puternica; cu toate ca acest lucru nu va mai dura prea mult timp datorita construirii autostrazii Montego Bay- Negril.
In ultimii ani a devenit destinatia studentilor americani pentru cunoscuta vacanta a lor “spring week” (vacanta de primavara, din martie pana in mijlocul lunii aprilie).


Geografie

Relief

litoral.

Altitudine

52 m.

Temperatura medie

Climat tropical cu o temperatura medie aproape constanta intreg anul, 26 de grade Celsius iarna, 29 vara.
Cea mai recomandata perioada pentru a vizita Negril este decembrie-aprilie, dar si in lunile de vara; luni ploioase mai si octombrie, dar ploile sunt de foarte scurta durata.

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

Montego Bay.

Cel mai apropiat aeroport

Sangster International Airport.

Alte informaţii

Mondea: dolarul jamaican.
ATM-uri: nu sunt disponibile.
Taxa de parasire tara: 28 USD/pers.
Vacante in Rate 

Oferte Negril fără transport inclus

Oferte Negril

Hotel Sunset at the Palms - Adults Only

Hotel ****
Jamaica - Negril( Jamaica )

Hotelul este despartit de plaja Bloody Bay de un drum si este amplasat la aproximativ 8 km de Negril si 75 km de aeroport. Hotelul este destinat persoanelor peste 18 ani.

de la 302 EUR
/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera Tree Top Deluxe