Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Prezentare generala

 

Este populara de pe vremea Austro-Ungariei, iar insulele ei sunt variate si includ oaze precum Krk, Rab, Pag.
Insula KRK este cea mai mare insula a Croatiei, fiind usor accesibila prin podul impozant ce o leaga de orasul Kraljevica. Cei care aleg aceasta insula, vor avea ocazia sa viziteze orasele Njivice, Malinska, Omisalj, foste sate pescaresti, preocupate de comertul de masline si smochine, azi indragite centre turistice. Cu siguranta merita vizitat orasul istoric Krk, o adevarata fortareata, fiind inconjurata de ziduri ridicate in sec XV.
Insula RAB desi are doar 94 km², este una dintre cele mai atractive insule din nordul Adriaticii. Clima blanda mediteraneana, obiectivele culturale, istorice, frumusetea peisajelor, plajele excelente, atrag mii de turisti anual. Este usor accesibil cu bac-ul din Jablanac, iar intre diferitele localitati ale insulei (Rab, Suha Punta, Lopar)pornesc din ora in ora autobuse.
Insula PAG din Dalmatia de Nord, are o lungime de 63 km, fiind a doua insula ca lungime dintre insulele adriaticii. Insula are un renume international pentru frumoasele sale dantele fiind comparabile cu cele din Bruxelles si Venetia.
Vacante in Rate