Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Solden

Informaţii utile

Prezentarea generala: Se afla la 1377 m altitudine si este inconjurata de ghetarii Oetz. Este considerata cea mai animata si activa statiune din valea Oetz-ului. Statiunea de vara: Solden este paradisul drumetilor: 174 piscuri peste altitudinea de 3000 m, 21 lacuri, 112 glacieri, poteci marcate pe o lungime de 300 km, drumetii alpine cu ghid, priveliste exceptionala. Posibilitati de sport: Waterworld Freizeit Arena": tenis, cinema si multe alte programe, in Solden: schi, bowling, calarie, planorism. Statiunea de iarna: Regiune de schi de pe ghetar (1377 m - 3255 m) ofera o experienta unica atat schiorilor cat si snowboarderilor: partii largi, conditii bune de zapada, distractie garantata. Glacierul Rettenbach si Tiefenbach este cea mai mare regiune de sporturi de iarna din Austria (20 kmp) cu dotari de ultima ora: instalatii pe cablu, restaurante, scoli de schi, poteci pentru cross-schi, poteci pentru drumetii montane, partii de sanius, patinoar, plimbari cu sanie.
Informatii utile: Cum sa ajungeti: Cu masina: Dinspre sud: Pasul Brenner, autostrada A13, urmariti iesirea de pe autostrada in Ötztal. Dinspre vest: din Vorarlberg spre Tirol prin Pasul Arlberg sau prin tunelul Arlberg - autostrada A12, urmariti iesirea de pe autostrada in Ötztal. Dinspre nord: Achenpass - Jenbach - Innsbruck - Ötztal. Prin Pasul Fern nu este necesar taxa de autostrada "Vignette": Pfronten - Reutte - pasul Fern - Imst - autostrada A12, urmariti iesirea depe autostrada in Ötztal. Dinspre nord-est: Kiefersfelden - autostrada A12 Kufstein, urmariti iesirea de pe autostrada in Ötztal. Cu trenul: Statia din Innsbruck sau Ötztal. Din statia de tren din Innsbruck (Hauptbahnhof) puteti lua autobusul spre Sölden. Cu avionul: Aeroportul din Innsbruck (100 km).


Vacante in Rate