Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Salzburg

Informaţii utile

In jurul Salzburgului (450 –1.800 m)

Prezentare generala


Salzburg
este capitala landului cu acelasi nume si se intinde pe o suprafata de 65.000 km patrati si are o populatie de 150.000 de locuitori. Este cunoscut si sub denumirea de orasul Mozart deoarece este locul unde sa nascut si-a petrecut mai mult de jumatate din viata. Orasul se afla la 425m deasupra nivelului marii si majoritatea constructiilor sunt in stil baroc. Puteti vizita o binecunoscuta catedrala (1611-1628) inconjurata de regiuni magnifice cu resedinte ale unor printi ,arhibisofi,guvernatori ai orasului de sute de ani.Deasemenea o inchisoare renumita in Austria (Hohensalzburg). Multe biserici si monumente inchinate renumitului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Palatul Hellbrun situat la 8 km departare de oras care a fost construit la cererea arhibisofului ,care se afla intr-un parc decorat cu sculpturi si fantani arteziene.

Schi si Snowboarding in Salzburg

Din Untersberg (telecabina), 8 km de coborare dificila. Teleschiuri de antrenament in Elsbethen si Eugendorf. Autobuze pentru schiori din Salzburg intre altele catre Rusbach (Dachstein-West), Hintersee si Lofer, precum si oferte Snow & Fun din partea Cailor Ferate. Scoli de schi si snowboard in Salzburg, Elsbethen (cursuri in Krispl-Gaisau siKoppl) si Grosgmain.

Schi fond


Elsbethen-Hinterwinkl, Eugendorf si Salzburg (2 km de traseu) precum si zona de lacuri a Salzburgului. Cursuri de schi fond la scoala de schi Salzburg-Koppl.

Ierni Blande


120 km de trasee de iarna (de exemplu, aleea Hellbrunn), patinaj (de exemplu, Leopoldskroner Weiher, lacul Waller, lacul Trum), calarie, sanius, curling, distractii in gradina de iarna siin Piata Moritz in mijlocul ora‚ului vechi, plimbari cu sania trasa de cai.

Recomandari

• Obiceiuri de iarna (Krampus- si Pechtenlauf);
• Spectacole cu ocazia sarbatorilor de iarna (colinde, targuri de sarbatori, atmosfera Stille Nacht in Oberndorf);
• Revelion in orasul vechi Salzburg;
• Program cultural cuprinzator in orasul Salzburg (de exemplu, saptamana Mozart la finele lui ianuarie, evenimente organizate in legatura cu anul Mozart 2006);
• Cazino la Castelul Klesheim.Vacante in Rate 

Oferte Salzburg fără transport inclus

Oferte Salzburg

HOTEL VILLA CARLTON

Hotel ****
Landul Salzburg - Salzburg( Austria )

Hotel in stil "boutique" cu dotari si facilitati moderne, proaspat redeschis in aprilie 2011 dupa o renovare completa, localizat intr-o zona linistita din centrul orasului - foarte aproape de gradinile Mirabell si Salzburg Congress Center.

de la 111 EUR
/camera dubla/noapte cu mic dejun

HOTEL HOLIDAY INN SALZBURG CITY

Hotel ****
Landul Salzburg - Salzburg( Austria )

Hotel modern, amplasat la doar cateva minute de mers pe jos de shopping center-ul Linzergasse, recomandat tuturor categoriilor de clienti.