Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Mittersill

Informaţii utile

Mittersill/Hollersbach – Alpii Kitzbuhelului (800 – 2.000 m)

Fie partii lejere sau coborari grele cu obstacole – zona de schi Resterhohe cu intrare si conexiune directa la partii din jurul Kitzbuhelului ofera conditii ideale atat pentru incepatori, cat si pentru cunoscatori.

Schi si Snowboarding

Noua partie panoramica Alpii Kitzbuhelului permite inca din Hollersbach accesul comod catre zona de schi Kitzbuhel: 148 km de partii si 56 instalatii de urcare intre pasul Mittersill Thurs, Hollersbach, Kitzbuhel si Kirchberg. 2 scoli de schi si snowboarding in pasul Mittersil Thurn.

Excursii de Schi 

Excursii de vis in Alpii Kitzbuhelului si in parcul national Hohe Tauern.

Schi fond


Peste 200 km de trasee (conexiune cu traseele Pinzga), 22 km la trecatoarea Thurn, traseu iluminat in localitate, transport cu autobuzul gratis catre regiunea de schi fond Jochberg–Kitzbuhel.

Ierni blande

80 km de trasee de iarna, drumetii pe rachete de zapada, patinaj, 2 partii de saniu‚ iluminate (in Hollersbach cu cronometrare!), patinaj, curling, plimbari cu sania trasa de cai.

Vacante in Rate