Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Kaprun

Informaţii utile

Statiune de vara: Statiunea Kaprun este destinatia ideala atat pentru iubitorii de sport, cat si pentru intelectuali. Regiunea se mandreste cu potecile si dotarile pentru drumetii montane, poteci pentru ciclism, terenuri de golf, diferite programe si activitati pentru familisti si copii. Statiunea de iarna: Zona Zell am See este destinatia ideala pentru iubitorii de sport - se pot practica peste 40 sporturi diferite. Iubitorii de culturii vor putea alege si ei din diferitele activitati si distractie. Regiunea de Sport Europa Kaprun - Zell am See (situat la altitudinea de 760 - 3029 m) este dotat cu 57 telecabine moderne, partii de schi in lungime de 130 km, se poate practica si snowboard, poteca pentru cross-ski in lungime de 200 km, poteci pentru drumetii montane, teren de tenis, squash, posibilitati de innot, bowling. Statiunea este ideala pentru o vacanta activa si relaxanta.Atmosfera internationala va ofera Zona Sportiva Europeana, cu atractiile ei unice.  Zona ghetarului Kitzsteinhorn garanteaza placeri de-a lungul unui an intreg.

 


Excursii pe Schiuri


Numeroase posibilitati in Hohe Tauern si la Hundstein.

Recomandari

• Muntele spectacolelor Nagelkopfel la Piesendorf (pista de tubing cu 4 tuburi, cu teleschi, partie de sanius siskeleton, Sky-Glider, Bungy-Skiing, zbor in tandem cu parapanta);
• Surf pe gheata pe Zeller See;
• “Foc si gheata” (Zell am See), galeria pe pista (Schmittenhohe – vezi ilustratia)
• Cabane de schi silocaluri de apres-ski in zona pistei siin localitati, 20 de discoteci si localuri de dans, cafenele, baruri.

Ierni Blande

Peste 140 km de trasee de iarna - traseu panoramic pe culmea Schmittenhohe; traseu circular la Zeller See sau plimbari pe lacul inghetat. Excursii pe rachete de zapada, calarie, patinaj (patinoarul acoperit Zell am See, patinoarele Kaprun, Bruck, Fusch, Piesendorf si Niedernsill, precum si pe Zeller See), partii de saniu‚ (cu iluminare nocturna), sanius minunat la Bruck, poteca lamelor, plimbari cu sania trasa de cai, curse de sanii trase de caini, curling.

Informatii utile: Cum sa ajungeti: Cu masina: Prin Salzburg - Bad Reichenhall (D) - Lofer - Zell am See - Kaprun (~95 km) Prin Munich - autostrada A8 - urmariti iesirea de pe autostrada in Siegsdorf - Stein pass - Lofer - Zell am See - Kaprun (~195 km) Cu trenul: Statia din Zell am See, de unde se ajunge in Kaprun cu autobusul sau cu taxiul. Cu avionul: Aeroportul din Salzburg: 85 kmFactori de cură , indicaţii terapeutice, dotări şi instalaţii

a

 Schi si Snowboarding 

In total 130 km de piste. 90% acoperire cu zapada la Zell am See, precum si partia Langwied la Kitzsteinhorn si Maiskogel in Kaprun. 56 instalatii teleschi, din care 12 teleschiuri si 17 telescaune. Teleschiuri de antrenament si in Fusch, Bruck, Piesendorf si Niedernsill. Permisul de libera trecere din Zona Sportiva Europeana e valabil pentru toate cele 56 teleschiuri (inclusiv in zona ghetarului Kitzsteinhorn). Transport gratuit cu autobuze oferit schiorilor, intre Kaprun, Zell am See, Bruck, Fusch, Niedernsill, Piesendorf siMaishofen. 18 scoli de schi si snowboarding in Zell am See, Schuttdorf si Kaprun, precum si in localitatile invecinate Bruck, Fusch, Piesendorf, Maishofen. Parc de distractii in Kitzsteinhorn, halfpipe pe culmea Schmittenhohe. Freeriding la Kitzsteinhorn. Intruniri de snowboard, “apres-board” la Zell am See si Kaprun. 

Schi fond
 

300 km de trasee (intre altele traseu circular in jurul lacului). Conexiune cu reteaua de trasee Pinzga si Saalach, trasee de altitudine Kitzsteinhorn si piscul Schmittenhohe, trasee iluminate in Kaprun, Zell am See siMaishofen. Scoli de schi fond: Zell am See, Schuttdorf, Thumersbach, Kaprun, Bruck, Fusch si Maishofen. 

b

Obiective turistice şi de agrement

 Evenimente

• Festivalul ghetarilor (octombrie);
• Deschiderea sezonului de snowboarding (noiembrie);
• Deschiderea sezonului de carving (decembrie); 
• Noaptea baloanelor (februarie); 
• Cursele de schiuri Aufi Owi (februarie); 
• Firn-&-Fun-Happening in Kitzsteinhorn (inceputul lui mai) Arena Zillertal (1.470–2.302 m). 

Geografie

Relief

 Montan.Altitudine

760 - 3029 m.

Temperatura medie

Vara: min.  +12 grade, max. +23 grade.
Iarna: min. -5 grade, max. +3 grade.

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

 Salzburg - 95 km.Cel mai apropiat aeroport

 Salzburg - 95 km.Vacante in Rate