Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Hintertux

Informaţii utile

 

Prezentarea generala:

Staţiunea Hintertux este situata la 1500 m altitudine, la poalele gheţarului Hintertux; zapada 365 zile/an, 86 km de partii de schi.

Zillertal – Tux este cea mai mare regiune de schi şi snowboard din valea Ziller.

 

Frumoasa vale Ziller gazduieste numeroase domenii schiabile însumand peste 500 km de partii, toate accesibile cu un singur lift pass.

 


Informatii utile:

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" pune la dispoziţie 508 km de pârtii în Hochfügen, Spieljoch, Hochzillertal, Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml şi Gerlosstein), Penken, Ahorn, Horberg, în domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, gheţarul Hintertuxer) precum şi Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

 

Hintertux este singurul ghetar din Austria, care functioneaza in fiecare zi al anului! Daca doriti sa practicati cu adevarat schiul sau snowboardul si in perioada verii, ghetarul Hintertux este destinatia perfecta! In timpul verii, puteti schia pe partiile de pe Olperer sau Gefrorene Wand, care pot fi accesate partial cu teleskiuri, partial cu telescaunul cu 2 locuri pe partea Gefronene Wand, unde regasim si capul liniei a telcabinei Funitel Gletscherbus.

 

Viata de noapte: restaurante, cluburi, localuri de tip apre-ski.

Unde mancam: exista restaurante exceptionale care servesc mancaruri traditionale si europene.

Activitati: școală de schi, piaţa de antichităţi ȋn parcul de pe gheţar la 3.250 de metri, precum și o pârtie de practică pentru slalom.

Alte facilitati: supermarket, bancomat, magazine.

 

 

 

 

 Vacante in Rate