Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Fügen im Zillertal

Informaţii utile

 

Prezentarea generala:

Statiunea Fugen este situată în valea Ziller, la cca. 6 km de zona de schi Hochzillertal, 40 km de gheţarul Hintertux.

Frumoasa vale Ziller gazduieste numeroase domenii schiabile insumand peste 500 km de partii, toate accesibile cu un singur lift pass.

 


Informatii utile:

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" pune la dispoziţie 508 km de pârtii în Hochfügen, Spieljoch, Hochzillertal, Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml şi Gerlosstein), Penken, Ahorn, Horberg, în domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, gheţarul Hintertuxer) precum şi Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

 

Fügen pune la dispoziţie două zone de schi: Spieljoch şi Hochfügen/Hochzillertal. Staţia din vale a Hochfügen/Hochzillertal este situată la o altitudine de 1500 m şi puteţi ajunge comod cu skibus-ul de la Fügen. Aflându-se într-o vale alpină asigură zăpadă până la sfârşitul lui aprilie. Partea superioară a văii este în special potrivită pentru schiorii care caută o zonă pe toate gusturile. Snow-park-ul cu Halfpipe asigură şi Fun & Action şi pentru Boarderi.

 

Legătura între zona Hochfügen şi Hochzillertal extinde oferta de pârtii, printre care şi o coborâre de vale cu nocturnă, şi 39 de instalaţii pe cablu.

 

Zona Spieljoch vă pune la dispoziţie alţi 18 km de pârtii amenajate, un total de 12 instalaţii de transport pe cablu şi un "covor magic" pentru primele curbe pe zăpadă. Tabloul este completat de zăpada adânca de pe Geolsalm şi coborârea de 7 km până la Fügen.

 

Viata de noapte: restaurante, cluburi, localuri de tip apre-ski.

Unde mancam: exista restaurante exceptionale care servesc mancaruri traditionale si europene.

Activitati: echitatie, curling, sanius.

Alte facilitati: supermarket, bancomat, magazine.

 

 

 

 Vacante in Rate