Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bad Kleinkirchheim

Informaţii utile

Statiunea este caracterizata prin partii lungi si instalatii de transport pe cablu moderne, care transporta schiorii si snowboarderii intre 1350-2000 m.  Noua partie de coborare Franz Klammer, inaugurata in decembrie 2003, a fost conceputa in asa fel incat sa poata fi organizate toate categoriile de concurs de cupa mondiala. Cu o inclinatie de 70%, cu o lungime de 3150 m, a devenit una dintre cele mai renumite si exigente piste de coborare din Europa.
Dupa o zi plina de schi sau snowboard, turistii se pot relaxa in aquapark-ul din Bad Kleinkirchheim, sau in baile termale St. Kathrein.

Pentru asigurarea calitatii zapezii, statiunea dispune de 700 de tunuri de zapada, cu o acoperire de 97% din totalitatea partiilor. Instalatiile transpoarta schiorii si snowboarderii intre 1350-2000 m. Aici gasim cele mai lungi partii din Karitia, intre ele enumerandu-se cateva partii competitionale, omologate FIS. Statiunea mai dispune si de numeroase partii nocturne, 150 instructori de schi, iar pentru snowboarderi un funpark.

O alta caracteristica interesanta este numarul orelor insorite/an: peste 2000. Datorita acestui fapt, si al celor 103 km partii, respectiv 26 instalatii pe o arie extinsa, pe tot parcursul zilei se poate "urmari" soarele.Informaţii utile

Cel mai apropiat aeroport

Aeroportul cel mai apropiat: Klagenfurt (~ 50 km).

Alte informaţii

Cum sa ajungeti Cu masina: Din Viena / Graz pe autostrada A2: prin Klagenfurt si Feldkirchen. Din Munchen / Salzburg pe autostrada Tauernautobahn A10 - cu iesire in Millstätter See Din Italia pe autostrada A2 din Udine / Tarvisio: urmariti iesirea de pe autostrada in Ossiacher See Din Laibach / Jesenice pe autostrada A11: urmariti iesirea de pe autostrada in Ossiacher See Cu trenul: Cea mai apropiata staie de tren este Villach sau Spittal / Drau, ambele la o distanta de ~30 km fata de Bad Kleinkirchheim.
Vacante in Rate