Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bad Hofgastein

Informaţii utile

Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune ca infrastructura turistica din valea Gastein, vale cunoscuta pentru lacurile de munte, pentru flora alpina si pentru apele sale termale, ea fiind o statiune balneoterapeutica.Orasul se afla la cea mai lata si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, in zona pietonala cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni. In mijlocul orasului gasim un business center si o baie termala Alpentherme, inconjurat de un parc de 120.000 mp.

Obiective turistice şi de agrement

64 de partii cu o lungime totala de 201 km in Gasteinertal, instalatii de zapada pentru cea mai mare parte a zonei de schi. 44 de teleschiuri in Gasteinertal, din care 1 teleschi, 1 teleschi aerian, 9 telecabine, 3 telescaune cu sase locuri, 7 cu patru locuri si 8 cu doua locuri, 15 teleschiuri. Transport cu autobuzele gratis, partener pentru Ski amade: 270 de instalatii de urcare si 860 km de partii! 5 scoli de schi si snowboard in Gasteinertal, cupa mondiala la snowboard si evenimente.

Schi fond: 80 km in Gasteinertal (partie cu instalatie de nocturna in Bockstein), traseu de altitudine in Angertal la 1.200 m si la Sportgastein la 1.600 m fata de nivelul marii, scoli de schi fond in toate localitatile.


Evenimente
• Cupa mondiala la snowboard (decembrie);
• Schi si golf (finele lui aprilie);
• Curse de sanii trase de caini (martie);
• Snow Jazz Gastein (martie);

Informaţii utile

Cel mai apropiat aeroport

Aeroportul din Salzburg (90km) sau Aeroportul International din Munchen (230km)Alte informaţii

Altitudine minima / maxima: 850m / 2700m
Lungimea totala a partiilor: 200km
Instalatii de transport pe cablu: 53 (telescaun si teleski).

Cum sa ajungeti Cu masina: Prin Salzburg: autostrada Tauernautobahn - urmariti iesirea de pe autostrada in Bischofshofen - Gasteinertal - Bad Hofgastein Prin Innsbruck: autostrada Kufstein - Salzburg - Villach - cu iesirea in Zell am See - Gasteiner Tal - Bad Hofgastein Cu trenul: Direct in statia Bad Hofgastein

Recomandari
• Savurati baile termale in noua statiune termala alpina Bad Hofgastein si terma stancilor Bad Gastein;
• Cazino Bad Gastein;
• Zbor cu parapanta si deltaplanul iarna.

Vacante in Rate 

Oferte Bad Hofgastein fără transport inclus

Oferte Bad Hofgastein

Hotel Astoria Garden

Hotel ****
Landul Salzburg - Bad Hofgastein( Austria )

Hotelul este amplasat la aproximativ 150 m de centrul statiunii.