Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bad Gastein

Informaţii utile


Orasul isi datoreaza faima izvoarelor termale.  Theophratus Parcelsus a studiat apa acestor izvoare, iar  Madame Curie si  Heinrich Mache au descoperit ca acestea contin radon.

Baile cu apa radioactiva, cu timp de expunere foarte bine controlat, sunt folosite de multi ani, in diverse locuri: de exemplu, Joachimsthal in Cehia si Misasa in Japonia.


64 de partii cu o lungime totala de 201 km in Gasteinertal, instalatii de zapada pentru cea mai mare parte a zonei de schi. 44 de teleschiuri in Gasteinertal, din care 1 teleschi, 1 teleschi aerian, 9 telecabine, 3 telescaune cu sase locuri, 7 cu patru locuri si 8 cu doua locuri, 15 teleschiuri. Transport cu autobuzele gratis, partener pentru Ski amade: 270 de instalatii de urcare si 860 km de partii! 5 scoli de schi si snowboard in Gasteinertal, cupa mondiala la snowboard si evenimente.

Obiective turistice şi de agrement


De pe partie in piscina – statiuni termale alpine in Bad Hofgastein, terma stancilor in Bad Gastein, solar in Dorfgastein. 90 km de trasee de iarna in Gasteinertal, sanius intre altele partii de saniu‚ nocturn Aeroplan in Bad Hofgastein si Bellevuealm Bad Gastein, calarie, patinoar natural sipentru patinaj artistic, curling, plimbari romantice in sanii trase de cai, de exemplu, in Kotschachtal.

Avand piste la peste 2.500m altitudine, zapada este din plin pe tot parcursul sezonului. In caz de necesitate insa, cantitatea de zapada se poate mari cu ajutorul celor 120 de tunuri de zapada.

Cele 16 teleferice din Bad Gastein transporta 70.000 de persoane pe ora.


Schi fond

80 km in Gasteinertal (partie cu instalatie de nocturna in Bockstein), traseu de altitudine in Angertal la 1.200 m si la Sportgastein la 1.600 m fata de nivelul marii, scoli de schi fond in toate localitatile.


Excursii de Schi

Excursii de schi cu ghid in Sportgastein, Gadaunerer Hochalm, Breitfeldkogel, Silberpfenning, Dorfer Himmel, Alertorl.

Evenimente
• Cupa mondiala la snowboard (decembrie);
• Schi si golf (finele lui aprilie);
• Curse de sanii trase de caini (martie);
• Snow Jazz Gastein (martie);

Informaţii utile

Cel mai apropiat aeroport

Aeroportul cel mai apropiat este Salzburg (95 km); Munchen (230 km).

Alte informaţii

Cum sa ajungeti in statiune Cu masina: Prin Salzburg: autostrada Tauern - Bischofshofen - urmariti iesirea de pe autostrada in Gasteinertal - Bad Gastein prin Innsbruck: autosrada Kufstein - Salzburg - Badgastein Cu trenul: acces direct. Cu avionul: Aeroportul cel mai apropiat este Salzburg (95 km); Munchen (230 km). Transferul cu taxi din / spre Salzburg este disponibil.

Recomandari

• Savurati baile termale in noua statiune termala alpina Bad Hofgastein si terma stancilor Bad Gastein;
• Cazino Bad Gastein;
• Zbor cu parapanta si deltaplanul iarna.
Vacante in Rate 

Oferte Bad Gastein fără transport inclus

Oferte Bad Gastein

Hotel Elisabethpark

Hotel ****
Landul Salzburg - Bad Gastein( Austria )

Hotelul este amplasat in centrul statiunii.

Hotel Mozart

Hotel ***
Landul Salzburg - Bad Gastein( Austria )

de la 58 EUR
persoana/noapte cu demipensiune