Vacante

Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis, cu plecare din Cluj Napoca

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de plecare pentru a vedea prețurile.

Descriere

Destinatie: Turcia

Durata: 7 nopti

Plecari: 23 septembrie

Ziua 1. Cluj Napoca – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Cluj Napoca cu destinaţia Antalya. Transfer şi cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelul și cocktail de bun-venit. Prezentarea facilităților hotelului și a programului pentru întreaga săptămână. Seara, cazare la hotel de 4*în zona Antalya.

Ziua 3. Antalya – Pamukale  - Hierapolis

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint și se poate achiziționa un suvenir de vacanță. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane pitorești, păduri de conifer si terase calcaroase albe. Oprire în orașul grecesc Hierapolis, unde, opțional, se pot vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor și cimitirul cu morminte de piatră vechi de 1200 de ani*. Seara, cazare la hotel termal în zona Pamukkale.

Ziua 4. Pamukkale – Laodicea  

Mic dejun. Vizită la orasul antic Laodicea, considerat unul dintre principalele orașe ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al creștinătății, cât și centru economic și comercial, jucând un rol semnificativ în perioada romană datorită industriei farmaceutice și a băncilor dezvoltate aici*. Seara, retur și cazare la hotel termal 4* din zona Pamukkale.

Ziua 5. Denizli – Antalya    

Mic dejun. Plecare spre Antalya, se traverseaza muntii Taurus cu peisajele lui spectaculoase. În Antalya se vizitează: Orașul Vechi, Poarta lui Hadrian și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii, apreciat în rândul turiștilor pentru calitatea produselor locale și a suvenirurilor.Seara, cazare la hotel de 4* în zona Antalya.  

Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*  69eur

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Perge şi Aspendos*. Se vizitează partea veche a orașului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

Ziua 7. Antalya Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la hotel. Seara, cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Cluj Napoca

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația Cluj Napoca.   

Servicii incluse:

  • Transport cu avionul pe ruta Cluj Napoca – Antalya – Cluj Napoca
  • Taxe de aeoroport
  • 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână 
  • Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
  • Mic dejun
  • Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
  • Asistență turistică în limba română

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice

• Taxe de stațiune 

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie opțională la Perge & Aspendos: 69 EUR/ pers.

• Pachet Premium: 129 EUR/ pers. intrarile la toate obiectivele din program, 5 pranzuri tip bufet, taxe de oraș/ stațiune 3eur/pers (daca este cazul), spectacol cu Dervisii rotitori (aprox 40min).

• Supliment  Demipensiune (7 cine): 99 EUR/ pers.

 

 

*** Nota : Conditii de calatorie in Turcia  - este necasar pasaport valabil minim 6 luni!

 

 

 

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.