Cere oferta Cere oferte
Vacante

Circuit si Safari Africa de Sud

Disponibilitate si preturi

Descriere

Destinatie: South Africa

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. București – Johannesburg - Pretoria

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Johannesburg. Sosire pe aeroportul din Johannesburg. Tansfer și cazare la hotel în zona Pretoria.

 

Ziua 2. Pretoria – Graskop

Mic dejun. Plecare spre Graskop, strabatand Panorama Route. Pe drum, se vizitează Canionul Râului Blyde, una dintre cele mai importante atracții turistice din Africa de Sud. Oprire la „Fereastra lui Dumnezeu", punct strategic de unde se poate admira panorama tipic africană. Seara, cazare la hotel în zona Graskop.

 

Ziua 3. Graskop – Kruger 

Mic dejun. Transfer spre regiunea Kruger. Safari în impresionantul Parc Național Kruger pentru a descoperi fauna africană din confortul autocarului. Cea mai populară atracție turistică este denumită simbolic „Big five”: leul, elefantul, leopardul, rinocerul și bivolul african. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger. 

 

Ziua 4. Kruger

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare sau plimbări pe cont propriu. Opțional, excursie în Parcului Național Kruger cu jeep-ul*. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

 

Ziua 5. Kruger – Johannesburg

Mic dejun. Plecare spre Johannesburg cu traversarea unei regiuni cu panorame impresionante. Tur de oraș panoramic in care se admira cladirile administrative din Pretoria, apoi tur panoramic in Johannesburg, ce include admirarea principalelor obiective turistice: Carlton Centre, Podul Nelson Mandela, Telkom Tower, Constitution Hill si Piata Gandhi. Seara, cazare la hotel în zona Johannesburg.   

 

Ziua 6. Johannesburg – Port Elisabeth

Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor intern către Port Elizabeth. Tur panoramic de oraș, ce include Strada Donkin, Cladirea Primariei (exterior) si Plaja Humewood. Seara,cazare la hotel în zona Port Elizabeth.

 

Ziua 7. Port Elisabeth - George

Mic dejun. Dimineața transfer spre George. După amiaza, timp liber la dispoziție sau, optional*, tur de oraș în Knysna și plimbare cu barca în lagună, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma. Seara, cazare la hotel în zona George.

 

Ziua 8. George – Cape Town

Mic dejun. Plecare spre Cape Town pe faimosul drum de pe coastă, Garden Route. După amiază, tur de oraș care include vizită la Grădina Companiei, Muzeul Sud-African și vizita la celebrul punct panoramic din Parcul Național „Table Mountain” cu telecabina (vizita se realizeaza doar in conditii meteo favorabile). Seara,cazare la hotel în zona Cape Town.

 

Ziua 9. Cape Town.

Mic dejun, Timp liber sau excursie opțională la Capul Bunei Speranțe, cea mai sudică parte a țărmului sud –african*. Călătorie de-a lungul coastei pe drumul Chapman’s Peak, renumit pentru priveliștile spectaculoase și cadrele fantastice. Oprire la Boulders Beach pentru poze. Seara, cazare la hotel în Cape Town.

 

Ziua 10. Cape Town – București

Transfer la aeroportul din Cape Town pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

 

Servicii optionale: 

Excursie în Parcului Național Kruger cu jeep-ul: 139 Eur/ persoana

Tur de oraș în Knysna și plimbare cu barca în lagună, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma: 79 Eur/ persoana

Excursie opțională la Capul Bunei Speranțe: 89 Eur/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 279 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru rezervare in avans)

 

Impnrtant!

Detalii despre restrictiile de calatorie in contextul COVID si despre obtinerea vizei va rugam sa accesati urmatorul link:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3663

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

 

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.