Cere oferta Cere oferte
Vacante

Circuit si sejur Panama

Disponibilitate si preturi

Descriere

Destinatie: Panama

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. Bucureşti – Panama City

Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni, București pentru zborul cu destinația Panama City, Panama. Transfer şi cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, în zona Panama City.

Ziua 2. Panama City

Mic dejun. Tur panoramic al faimosului grup de insule Amador Causeway și oprire la Biomuseo construit de celebrul arhitect Franck Gehry (exterior). Se viziteaza cartierul colonial Casco Viejo – inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, Plaza de Francia, Piața Bolivar. După masa de prânz (servita la un restaurant local), se vizitează ecluzele Miraflores. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, in zona Panama City.

Ziua 3. Panama City

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau opţional* plimbare cu barca pe Lacul Gatun, unde aveţi ocazia să vă intersectaţi cu vapoarele ce traversează Canalul Panama. Transfer cu barca pentru a vizita comunitatea Embera-Wounaan.  Localnicii vor demonstra modul în care este pregătit peștele și “patacones” pentru masa de prânz. După masa de prânz se explorează pădurea din apropiere pentru a afla modul în care plantele pot fi folosite în viața de zi cu zi de la hrană, la medicină și chiar îmbrăcăminte. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, în zona Panama City.

Ziua 4. Panama City

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională* la Ecluzele Agua Clara, situate pe partea Oceanului Atlantic, unde aveţi posibilitatea să vedeţi navele Neopanamax cum intră sau ies din canal. Prânz la un restaurant local. Se vizitează ruinele Fortului San Lorenzo, inclus in patrimonial UNESCO. Cazare la Hotel The Executive 4*, sau similar, în zona Panama City.

Ziua 5. Panama City – Santa Clara

Mic dejun. Dupa-amiază transfer la plaja din Santa Clara. Cazare la Hotel Grand Evenia Biajo 4*, sau similar, în zona Santa Clara.

Ziua 6-7. Santa Clara

Timp liber la dispoziţie pentru plajă sau relaxare la hotel cu tip de masă all inclusive. Cazare la Hotel Grand Evenia Biajo 4*, sau similar, în zona Santa Clara.

Ziua 8. Santa Clara – Panama City – Bucureşti

Mic dejun şi prânz inclus la hotel. Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul internaţional cu destinaţia Bucureşti.

 

Excursii opţionale disponibile doar cu rezervare în avans:

Plimbare cu barca pe Lacul Gatun şi vizită la comunitatea Embera (prânz inclus): 95 euro/persoană

Ecluzele Agua Clara şi Fortul San Lorenzo (prânz inclus): 100 euro/ persoană

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.