Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Cuba

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – PUNTA CANA 
Intalnire matinala in aeroportul Henri Coanda si zbor spre Paris. Dupa o scurta escala ne imbarcam pentru zborul transatlantic cu destinatia Punta Cana. Zbor pe timp de zi. Sosire in Punta Cana in cursul serii. Transfer la hotel si cazare cu all inclusive.
Ziua 2. PUNTA CANA – INSULA SAONA
Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de plajele cu nisip alb fin, apele turcoaz ale marii Caraibelor sau Oceanului Atlantic. Optional, va puteti bucura de o excursie in Insula Saona, o oaza de 42 km patrati din Caraibe in largul coastei de sud a Republicii Dominicane. Initial numita „Adamanay” de indienii Taino, insula a fost redenumita de Cristofor Columb, in a 2-a sa calatorie spre America in anul 1494. Numele de „Saona”, il comemoreaza pe prietenul lui, Michele da Cuneo, de la Savona, Italia. In drumul catre insula se face o oprire la un bazin natural cu stele de mare. Pe drumul de intoarcere in Punta Cana, vom face o oprire in La Romana - cu fermecatorul Altos de Chavon, o replica a unui sat spaniol din secolul al 16-lea, cocotat pe stanci, deasupra raului. Este un muzeu viu, folosit ca si galerie pentru artisti; se pot admira micile galerii de arta unde sunt expuse macrameuri, bijuterii si tot felul de obiecte frumos mestesugite de localnici. Cazare cu all inclusive in Punta Cana.
Ziua 3. PUNTA CANA – SAFARI HIGUEY
Mic dejun. Timp liber In Punta Cana, un paradis aproape la fel de virgin ca in timpurile in care insula a fost descoperita de Christopher Columb in 1492.Daca doriti sa decoperiti adevarata lume traditionala a Caraibelor, din spatele plajelor si hotelurilor extravagante, atunci puteti opta pentru o excursie optionala, Safari Higuey. Aceasta excursie ofera posibilitatea de a descoperi modul traditional de viata din Republica Dominicana. Veti intalni localnicii si stilul lor simplu de viata si veti descoperi fermele de cacao si cafea. Veti avea de asemenea ocazia sa gustati zahar din trestia de zahar si fructe proaspete delicioase și sa vedeti animalele salbatice. Si desigur, excursia nu se va termina fara o oprire in buticurile locale, de unde puteti cumpara si romul autentic. Intoarcere in Punta Cana si cazare cu all inclusive.
Ziua 4. PUNTA CANA – SANTO DOMINGO
Mic dejun. Plecare catre Santo Domingo, capitala si cel mai mare oras din Republica Dominicana. Popas in Boca Chica, un fost sat de pescari care a evoluat si a devenit printre cele mai cunoscute destinatii turistice, mai ales datorita plajei sale paradisiace. Urmatorul stop in vom face la Faro A Colon ( Farul Columbus ), un monument ridicat in santo Domingo in anul 1992, an ce a marcat aniversarea a 500 de ani, El Quinto Centenario, de la descoperirea Americii de catre Cristofor Columb. Sosire in Santo Domingo, transfer la hotel si cazare.
Ziua 5. SANTO DOMINGO
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras de Santo Domingo, bijuteria culturala a tarii. Vom vizita Acvariul National, partea veche a orasului, Alcazar de Columbus, catedrala din Santo Domingo, Muzeul Chihlimbarului. In jurul pranzului, transfer la aeroport pentru zborul catre Santiago de Cuba. Sosire in Santiago de Cuba, al doilea mare oras al Cubei, fondat de Diego Velázquez, care pastreaza parfumul si farmecul epocii coloniale, locul de nastere al Revolutiei. Cina si cazare Santiago de Cuba.
Ziua 6. SANTIAGO DE CUBA
Mic dejun. Ziua de astazi o vom dedica orasului Santiago de Cuba. Vom vizita Parcul Cespedes, Casa lui Diego Velázquez, Catedrala, fosta cazarma Moncada, piata Revolutiei, Cimitirul Santa Ifigenia, unde odihnesc doua personalitati marcante ale Cubei, Jose Marti si Fidel Castro, Castillo del Morro (San Pedro de la Roca), intrat in patrimoniul mondial UNESCO in 1997, ca exemplu desavarsit al arhitecturii militare spaniolo-americane, cu influente din renasterea italiana. Dupa turul de oras transfer la hotel pentru cazare. 
Ziua 7. SANTIAGO DE CUBA – BAYAMO - CAMAGUEY 
Mic dejun. Plecare spre Camaguey. In drum ne vom opri la cel mai important loc de pelerinaj din insula - Basílica Sanctuar National "Nuestra Señora de la Caridad del Cobre", inchinata Maicii Domnului si in Bayamo, capitala provinciei Gramma pentru a lua pranzul la un restaurant local. Sosire in Camaguey, si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric, inclus in patrimoniul mondial UNESCO in anul 2008. Cazare in Camaguey. 
Ziua 8. CAMAGUEY – SANCTI SPIRITUS – TRINIDAD 
Mic dejun. Plecare spre Trinidad. Ne vom opri in Sancti Spiritus, pentru un scurt tur panoramic si pentru a lua pranzul la un restaurant local. Continuam traseul spre Triniad. Cazare si cina in Trinidad. 
Ziua 9. TRINIDAD – TOPES DE COLLANTES -TRINIDAD
Mic dejun. Dimineata excursie in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatia luxurianta, cu sute de specii de plante. Dupa amiaza vom face un tur al orasului Trinidad, inclus in Patrimoniul UNESCO in 1988, considerat cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America. Se viziteaza Palatul Cantero, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior. Cazare si all inclusive in Trinidad. 
Ziua 10. TRINIDAD – CINEFUEGOS - SANTA CLARA - VARADERO
Mic dejun. Plecam catre Cienfuegos, considerat si “Perla Sudului”, remarcabil prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti (a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry, Bulevardul Prado. Drumul continua spre Santa Clara unde vom avea un tur de oras. Santa Clara este orasul in care a avut loc in anul 1958 ultima batalie a Revolutiei Cubaneze. Aici vom admira Plaza de la Revolucion si Mausoleul Che Guevara, Parcul Vidal, Teatrul La Caridad, Catedrala Santa Clara de Asis. Dupa  amiaza vom pleca catre Varadero. Cazare si cina Varadero. 
Ziua 11. VARADERO – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Marii Caraibelor si de apele sale de clestar, in timp ce savuram un ‘mojito’ la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 3 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala insotiti de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 12. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, unde ne imbarcam pe un catamaran. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive. 
Ziua 13. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Plecare catre Havana, capitala Cubei, oras ce ofera un spectacol vechi si elegant care poarta inca patina anilor ’50. Sosire si transfer la hotel. Timp liber dupa amiaza. Cazare Havana.
Ziua 14. HAVANA 
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de turul Havanei, orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Habana Vieja), ne vom opri in Piata Armelor (cea mai veche piata din Havana) si in piata Catedralei, unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras. Continuam turul cu Piata Revolutiei, dominata de impunatorul Memorialul Jose Marti si elegantul cartier Vedano, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Vom admira cladirea Universitatii, Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege al Romaniei, Carol al II-lea. Incheiem turul in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei, unde isi au sediul numeroase ambasade si misiuni diplomatice. Cazare Havana.
Ziua 15. HAVANA & VALE VINALES 
Mic dejun. Astazi vom face o excursie, cu pranz inclus,  in faimoasa Vale Viñales din Muntii Los Organos, declarata sit UNESCO in 1999. Este un bun prilej de a observa viata de zi cu zi a Cubei, tehnicile traditionale utilizate in agricultura, arhitectura fermelor si satelor. Din punctul de belvedere Los Jazmines vom admira peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, apoi vom vizita Cueva del Indio (pestera Indianului) si Mural de la Prehistoria, pictura realizata pe un perete de stanca dupa planurile lui Leovigildo González Morillo, reprezentand evolutia animalelor si oamenilor din aceasta zona montana. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice. Cazare Havana.
Ziua 16. HAVANA – PE URMELE LUI HEMINGWAY 
Mic dejun. Prima parte a acestei zile este dedicata lui Ernest Hemingway, scriitorul nord american distins cu premiul Nobel in 1954 si autorul romanului Batranul si Marea. Ne vom opri pe rand la locurile unde vom incerca sa identificam imagini din acest roman care a primit in 1952 premiul Pulitzer si care reflecta dragostea romancierului pentru Cuba. Primul loc unde vom poposi este muzeul Hemingway de la Finca Vigia, casa in care scriitorul a locuit intre 1939 si 1960. Urmatoarea vizita o facem la ‘carciuma’ La Terraza din Cojimar, unde se intalneau pescarii si zaboveau la un pahar de rom povestindu-si evenimentele cotidiene. In Cojimar se afla si monumentul lui Hemingway, ridicat pe malul oceanului, langa fortificatia Torreon de la Chorrera. Revenim in Havana si incheiem turul Hemingway cu vizita la barul El Floridita, unde scriitorul poposea adesea pentru a degusta specialitatea casei, cocktailul Daiquiri. Dupa pauza de pranz vom vizita Muzeul Revolutiei, amenajat in fostul Palat Prezidential si vom face o plimbare intre Parcul Central si cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice. Timp liber in Havana si transfer la aeroport pentru zborul spre casa. Noapte in avion.
Ziua 17. AMSTERDAM - BUCURESTI
Aterizam in Amsterdam in jurul orei 10:35, escala si zbor in conexiune spre Bucuresti.

NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15–19 persoane se va achita un supliment de 125 euro. Tariful de Early Booking  este valabil pana la data de 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE: 

 • Insula Saona: 85 € ( cu transfer inclus);
 • Safari Higuey: 95 € (cu transfer, pranz si bauturi incluse);
 • Croaziera in Cayo Blanco: 109 € (cu pranz si bauturi incluse);
 • Cabaret Tropicana: 109 € (cu bauturi si snack incluse);
   
ArrayArrayArray

Destinatie: Cuba

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – PUNTA CANA 
Intalnire matinala in aeroportul Henri Coanda si zbor spre Paris. Dupa o scurta escala ne imbarcam pentru zborul transatlantic cu destinatia Punta Cana. Zbor pe timp de zi. Sosire in Punta Cana in cursul serii. Transfer la hotel si cazare cu all inclusive.
Ziua 2. PUNTA CANA – INSULA SAONA
Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de plajele cu nisip alb fin, apele turcoaz ale marii Caraibelor sau Oceanului Atlantic. Optional, va puteti bucura de o excursie in Insula Saona, o oaza de 42 km patrati din Caraibe in largul coastei de sud a Republicii Dominicane. Initial numita „Adamanay” de indienii Taino, insula a fost redenumita de Cristofor Columb, in a 2-a sa calatorie spre America in anul 1494. Numele de „Saona”, il comemoreaza pe prietenul lui, Michele da Cuneo, de la Savona, Italia. In drumul catre insula se face o oprire la un bazin natural cu stele de mare. Pe drumul de intoarcere in Punta Cana, vom face o oprire in La Romana - cu fermecatorul Altos de Chavon, o replica a unui sat spaniol din secolul al 16-lea, cocotat pe stanci, deasupra raului. Este un muzeu viu, folosit ca si galerie pentru artisti; se pot admira micile galerii de arta unde sunt expuse macrameuri, bijuterii si tot felul de obiecte frumos mestesugite de localnici. Cazare cu all inclusive in Punta Cana.
Ziua 3. PUNTA CANA – SAFARI HIGUEY
Mic dejun. Timp liber In Punta Cana, un paradis aproape la fel de virgin ca in timpurile in care insula a fost descoperita de Christopher Columb in 1492.Daca doriti sa decoperiti adevarata lume traditionala a Caraibelor, din spatele plajelor si hotelurilor extravagante, atunci puteti opta pentru o excursie optionala, Safari Higuey. Aceasta excursie ofera posibilitatea de a descoperi modul traditional de viata din Republica Dominicana. Veti intalni localnicii si stilul lor simplu de viata si veti descoperi fermele de cacao si cafea. Veti avea de asemenea ocazia sa gustati zahar din trestia de zahar si fructe proaspete delicioase și sa vedeti animalele salbatice. Si desigur, excursia nu se va termina fara o oprire in buticurile locale, de unde puteti cumpara si romul autentic. Intoarcere in Punta Cana si cazare cu all inclusive.
Ziua 4. PUNTA CANA – SANTO DOMINGO
Mic dejun. Plecare catre Santo Domingo, capitala si cel mai mare oras din Republica Dominicana. Popas in Boca Chica, un fost sat de pescari care a evoluat si a devenit printre cele mai cunoscute destinatii turistice, mai ales datorita plajei sale paradisiace. Urmatorul stop in vom face la Faro A Colon ( Farul Columbus ), un monument ridicat in santo Domingo in anul 1992, an ce a marcat aniversarea a 500 de ani, El Quinto Centenario, de la descoperirea Americii de catre Cristofor Columb. Sosire in Santo Domingo, transfer la hotel si cazare.
Ziua 5. SANTO DOMINGO
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras de Santo Domingo, bijuteria culturala a tarii. Vom vizita Acvariul National, partea veche a orasului, Alcazar de Columbus, catedrala din Santo Domingo, Muzeul Chihlimbarului. In jurul pranzului, transfer la aeroport pentru zborul catre Santiago de Cuba. Sosire in Santiago de Cuba, al doilea mare oras al Cubei, fondat de Diego Velázquez, care pastreaza parfumul si farmecul epocii coloniale, locul de nastere al Revolutiei. Cina si cazare Santiago de Cuba.
Ziua 6. SANTIAGO DE CUBA
Mic dejun. Ziua de astazi o vom dedica orasului Santiago de Cuba. Vom vizita Parcul Cespedes, Casa lui Diego Velázquez, Catedrala, fosta cazarma Moncada, piata Revolutiei, Cimitirul Santa Ifigenia, unde odihnesc doua personalitati marcante ale Cubei, Jose Marti si Fidel Castro, Castillo del Morro (San Pedro de la Roca), intrat in patrimoniul mondial UNESCO in 1997, ca exemplu desavarsit al arhitecturii militare spaniolo-americane, cu influente din renasterea italiana. Dupa turul de oras transfer la hotel pentru cazare. 
Ziua 7. SANTIAGO DE CUBA – BAYAMO - CAMAGUEY 
Mic dejun. Plecare spre Camaguey. In drum ne vom opri la cel mai important loc de pelerinaj din insula - Basílica Sanctuar National "Nuestra Señora de la Caridad del Cobre", inchinata Maicii Domnului si in Bayamo, capitala provinciei Gramma pentru a lua pranzul la un restaurant local. Sosire in Camaguey, si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric, inclus in patrimoniul mondial UNESCO in anul 2008. Cazare in Camaguey. 
Ziua 8. CAMAGUEY – SANCTI SPIRITUS – TRINIDAD 
Mic dejun. Plecare spre Trinidad. Ne vom opri in Sancti Spiritus, pentru un scurt tur panoramic si pentru a lua pranzul la un restaurant local. Continuam traseul spre Triniad. Cazare si cina in Trinidad. 
Ziua 9. TRINIDAD – TOPES DE COLLANTES -TRINIDAD
Mic dejun. Dimineata excursie in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatia luxurianta, cu sute de specii de plante. Dupa amiaza vom face un tur al orasului Trinidad, inclus in Patrimoniul UNESCO in 1988, considerat cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America. Se viziteaza Palatul Cantero, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior. Cazare si all inclusive in Trinidad. 
Ziua 10. TRINIDAD – CINEFUEGOS - SANTA CLARA - VARADERO
Mic dejun. Plecam catre Cienfuegos, considerat si “Perla Sudului”, remarcabil prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti (a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedrala Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry, Bulevardul Prado. Drumul continua spre Santa Clara unde vom avea un tur de oras. Santa Clara este orasul in care a avut loc in anul 1958 ultima batalie a Revolutiei Cubaneze. Aici vom admira Plaza de la Revolucion si Mausoleul Che Guevara, Parcul Vidal, Teatrul La Caridad, Catedrala Santa Clara de Asis. Dupa  amiaza vom pleca catre Varadero. Cazare si cina Varadero. 
Ziua 11. VARADERO – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Marii Caraibelor si de apele sale de clestar, in timp ce savuram un ‘mojito’ la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 3 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala insotiti de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare cu All Inclusive.
Ziua 12. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, unde ne imbarcam pe un catamaran. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive. 
Ziua 13. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Plecare catre Havana, capitala Cubei, oras ce ofera un spectacol vechi si elegant care poarta inca patina anilor ’50. Sosire si transfer la hotel. Timp liber dupa amiaza. Cazare Havana.
Ziua 14. HAVANA 
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de turul Havanei, orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Habana Vieja), ne vom opri in Piata Armelor (cea mai veche piata din Havana) si in piata Catedralei, unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras. Continuam turul cu Piata Revolutiei, dominata de impunatorul Memorialul Jose Marti si elegantul cartier Vedano, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Vom admira cladirea Universitatii, Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege al Romaniei, Carol al II-lea. Incheiem turul in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei, unde isi au sediul numeroase ambasade si misiuni diplomatice. Cazare Havana.
Ziua 15. HAVANA & VALE VINALES 
Mic dejun. Astazi vom face o excursie, cu pranz inclus,  in faimoasa Vale Viñales din Muntii Los Organos, declarata sit UNESCO in 1999. Este un bun prilej de a observa viata de zi cu zi a Cubei, tehnicile traditionale utilizate in agricultura, arhitectura fermelor si satelor. Din punctul de belvedere Los Jazmines vom admira peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, apoi vom vizita Cueva del Indio (pestera Indianului) si Mural de la Prehistoria, pictura realizata pe un perete de stanca dupa planurile lui Leovigildo González Morillo, reprezentand evolutia animalelor si oamenilor din aceasta zona montana. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice. Cazare Havana.
Ziua 16. HAVANA – PE URMELE LUI HEMINGWAY 
Mic dejun. Prima parte a acestei zile este dedicata lui Ernest Hemingway, scriitorul nord american distins cu premiul Nobel in 1954 si autorul romanului Batranul si Marea. Ne vom opri pe rand la locurile unde vom incerca sa identificam imagini din acest roman care a primit in 1952 premiul Pulitzer si care reflecta dragostea romancierului pentru Cuba. Primul loc unde vom poposi este muzeul Hemingway de la Finca Vigia, casa in care scriitorul a locuit intre 1939 si 1960. Urmatoarea vizita o facem la ‘carciuma’ La Terraza din Cojimar, unde se intalneau pescarii si zaboveau la un pahar de rom povestindu-si evenimentele cotidiene. In Cojimar se afla si monumentul lui Hemingway, ridicat pe malul oceanului, langa fortificatia Torreon de la Chorrera. Revenim in Havana si incheiem turul Hemingway cu vizita la barul El Floridita, unde scriitorul poposea adesea pentru a degusta specialitatea casei, cocktailul Daiquiri. Dupa pauza de pranz vom vizita Muzeul Revolutiei, amenajat in fostul Palat Prezidential si vom face o plimbare intre Parcul Central si cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice. Timp liber in Havana si transfer la aeroport pentru zborul spre casa. Noapte in avion.
Ziua 17. AMSTERDAM - BUCURESTI
Aterizam in Amsterdam in jurul orei 10:35, escala si zbor in conexiune spre Bucuresti.

NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15–19 persoane se va achita un supliment de 125 euro. Tariful de Early Booking  este valabil pana la data de 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE: 

 • Insula Saona: 85 € ( cu transfer inclus);
 • Safari Higuey: 95 € (cu transfer, pranz si bauturi incluse);
 • Croaziera in Cayo Blanco: 109 € (cu pranz si bauturi incluse);
 • Cabaret Tropicana: 109 € (cu bauturi si snack incluse);
   
ArrayArrayArray