Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rasnov - STATIUNI TURISTICE

Rasnov - STATIUNI TURISTICE

Râşnov este un oraş din judeţul Braşov, Transilvania, România. Documentar, denumirea Râşnovului apare prima dată in anul 1331, sub forma româno-slavă de Rosnou. Denumirea de Râşnov are la bază cuvantul „roz“, care inseamnă trandafir, atât în limba latină, cât şi în limbile slavă şi germană, în epoca medievală trandafirul fiind ales ca emblemă a oraşului. În prezent oraşul este atrăgător atât prin prezenţa obiectivelor turistice proprii (Cetatea Râşnovului, bisericile, Cheile Râşnovului, peşterile: R...

Citeste mai mult

Rasnov - STATIUNI TURISTICE


Râşnov este un oraş din judeţul Braşov, Transilvania, România. Documentar, denumirea Râşnovului apare prima dată in anul 1331, sub forma româno-slavă de Rosnou. Denumirea de Râşnov are la bază cuvantul „roz“, care inseamnă trandafir, atât în limba latină, cât şi în limbile slavă şi germană, în epoca medievală trandafirul fiind ales ca emblemă a oraşului. În prezent oraşul este atrăgător atât prin prezenţa obiectivelor turistice proprii (Cetatea Râşnovului, bisericile, Cheile Râşnovului, peşterile: Râsnoavei si Valea Cetătii).

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou sau contactati un consultant EXIMTUR.