Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rasnov - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Rasnov - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Râşnov este un oraş din judeţul Braşov, Transilvania, România. Documentar, denumirea Râşnovului apare prima dată in anul 1331, sub forma româno-slavă de Rosnou. Denumirea de Râşnov are la bază cuvantul „roz“, care inseamnă trandafir, atât în limba latină, cât şi în limbile slavă şi germană, în epoca medievală trandafirul fiind ales ca emblemă a oraşului. În prezent oraşul este atrăgător atât prin prezenţa obiectivelor turistice proprii (Cetatea Râşnovului, bisericile, Cheile Râşnovului, peşterile: R...

Citeste mai mult

Rasnov - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE


Râşnov este un oraş din judeţul Braşov, Transilvania, România. Documentar, denumirea Râşnovului apare prima dată in anul 1331, sub forma româno-slavă de Rosnou. Denumirea de Râşnov are la bază cuvantul „roz“, care inseamnă trandafir, atât în limba latină, cât şi în limbile slavă şi germană, în epoca medievală trandafirul fiind ales ca emblemă a oraşului. În prezent oraşul este atrăgător atât prin prezenţa obiectivelor turistice proprii (Cetatea Râşnovului, bisericile, Cheile Râşnovului, peşterile: Râsnoavei si Valea Cetătii).

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Hotelul este amplasat la poalele Cetatii Rasnov la cateva minute de partiile principale din Poiana Brasov sau de traseele montane de vara Reprezinta optiunea ideala de cazare din centrul tarii fiind inconjurat de puncte turistice culturale importante . . .