Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moneasa - STATIUNI TURISTICE

Moneasa - STATIUNI TURISTICE

Localitatea Moneasa se află situată la poalele Munţilor Codru-Moma, la o altitudine de 280 m, la o distanţă de 102 km. faţă de municipiul Arad şi 20 de km. faţă de oraşul Sebiş şi este străbătută de cursul superior al râului Moneasa.

Citeste mai mult

Moneasa - STATIUNI TURISTICE


Supranumita “Perla Muntilor Apuseni” si numita in limba maghiara Menyháza, adica “Orasul Paradisului”, Moneasa este situata intr-o mica depresiune, la poalele muntilor Codru-Moma, la altitudinea de 280 metri. Piscurile din jur se inalta pana la altitudini de 1 000 de metri. Apele termominerale de aici au fost cunoscute, se pare, inca de pe vremea romanilor, care au avut aici terme. Apele au temperatura de 25 – 32 de grade si sunt bicarbonatate, calcice, magnezice, sodice, cu certe proprietati curative. In secolul XVII, regiunea in care este situata statiunea a fost cucerita de otomani, care insa au plecat de aici dupa infragerea de la Viena, parasind inclusiv Cetaeta Deznei, situata la o distanta de 10 km.

Filtre

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

STATIUNI TURISTICE

Hotelul PARC amplasat in centrul statiunii Moneasa intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului BailorDescriere camere Hotelul dispune de 48 de camere cu 1 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri confor . . .