Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moneasa - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Moneasa - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Localitatea Moneasa se află situată la poalele Munţilor Codru-Moma, la o altitudine de 280 m, la o distanţă de 102 km. faţă de municipiul Arad şi 20 de km. faţă de oraşul Sebiş şi este străbătută de cursul superior al râului Moneasa....

Citeste mai mult

Moneasa - STATIUNI BALNEARE SI MONTANE


Supranumita “Perla Muntilor Apuseni” si numita in limba maghiara Menyháza, adica “Orasul Paradisului”, Moneasa este situata intr-o mica depresiune, la poalele muntilor Codru-Moma, la altitudinea de 280 metri. Piscurile din jur se inalta pana la altitudini de 1 000 de metri. Apele termominerale de aici au fost cunoscute, se pare, inca de pe vremea romanilor, care au avut aici terme. Apele au temperatura de 25 – 32 de grade si sunt bicarbonatate, calcice, magnezice, sodice, cu certe proprietati curative. In secolul XVII, regiunea in care este situata statiunea a fost cucerita de otomani, care insa au plecat de aici dupa infragerea de la Viena, parasind inclusiv Cetaeta Deznei, situata la o distanta de 10 km.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

RO Hotelul este situat in centrul statiuniiHotelul PARC amplasat in centrul statiunii Moneasa intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Situat pe o insula in mijlocul lacului din Moneasa pensiunea este unica prin amplasare si atmosfera oferita turistilor . . .