Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LIVADIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti

Hotelul este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central.

Descriere camere:
Numar total camere: 120 camere cu 2 paturi; 9 apartamente cu un dormitor.
Hotelul dispune de 9 apartamente modern utilate. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea și fotolii, baie cu dus si produse cosmetice, uscator par, un hol cu frigider și vesela/fierbator pentru preparat și servit ceai/cafea instant. Dormitorul și livingul sunt dotate cu sistem TV.
Camerele sunt cu doua paturi separate (twin) sau pat matrimonial, fotolii, TV, internet WiFi, baie proprie cu dus si produse cosmetice, uscator de par, balcon.

Descriere facilitati:
Restaurant clasificat la 3* ( capacitate 250 locuri), cu meniu dietetic cat si a-la-carte; bar de zi ( 16 locuri); sala de conferinta ( capacitate 60 locuri); 2 cabinete medicale, baza proprie de tratament; 2 lifturi; parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Locatie:
RO Hotelul este situat pe Aleea Izvoarelor din Baile Olanesti, in apropierea Parcului Central si dispune de o baza de tratament ultramoderna.

Indicatii auto:
RO E 81 (DN 7) Bucuresti - Rm. Valcea (175 km) si DN 64 A pana in statiune (18 km)
DN 67 Tg Jiu - Rm. Valcea (116 km) plus DN64A, DN 64 Dragasani - Rm. Valcea, plus DN 64 A
E 81 (DN 7) Sibiu - Rm. Valcea, plus DN 64 A.

Atractii turistice:
RO In statiunea Baile Olanesti:Biserica lui Horea, Aleea Izvoarelor, Parcul Olanesti, Vila speciala a lui Ceausescu, localitatea Cheia, schiturile Iezer, Pahomie,Patrunsa, Bradul; Manastirea Frasinei; Valea Olanestiului; Piatra Scrisa; Mosoroasa - Rezervatia Lacul Frumos; Rezervatia Buila-Vanturarita.
In judetul Valcea: Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Dintr-un lemn, Ostrov, etc; statiunile Baile Govora, Calimanesti-Caciulata, Voineasa, Vidra; Valea Lotrului; Centrul Ceramic Horezu ( festivalul "Cocosul de Hurez" - luna iunie) si manastirea Horezu; Muzeul Satului ( Rm. Valcea); Muzeul Vinului ( Dragasani).

Politici:
RO Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Servicii masa:
RO Se acorda in restaurantul propriu, clasificat 3*( capacitate 250 locuri), cu meniu dietetic cat si a-la-carte

Facilitati evenimente:
RO Sala de conferinta: capacitate 60 locuri, dotata cu videoproiector si flipchart.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Fridge
Balcony
Laundry
Free parking
Reception desk
Elevator
Bar
Health treatments facilities

Locatie HOTEL LIVADIA, Baile Olanesti