Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizat in centrul parcului balnear din Baile Govora, hotelul Palace beneficiaza de un ambient linistitor, ce ofera oaspetilor confortul unui sejur deosebit.

Descriere camere:
Hotelul dispune de un total de 132 camere, repartizate astfel: Single: 19 - 12 camere clasificate la 4* si 7 camere clasificate la 3* Duble: 108 - 91 camere clasificate la 4* si 17 camere clasificate la 3* Apartamente: 5 - 3 apartamente clasificate la 4* si 2 apartamente clasificate la 3*. 1 salon business Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par,detectoare de fum si incendii.
Descriere facilitati:
Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: impachetari cu namol, gimnastica medicala, buvete pentru cura interna. Dispune de: baza tratament, sala fitness, sauna, 1 solar.
Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00; check-out pana la ora 14:00.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurantul Palace, clasificat la 4 stele, in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
In statiune functioneaza si un sanatoriu pentru copii, cu profil de boli respiratorii si boli reumatice cu sechele compensate cardiace.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - 1 sala de 80 locuri si 1 sala de 40 locuri; 1 salon business

Facilitati

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Airconditioning
Free Parking
Elevator
Minibar
Health treatments facilities
Solarium

Locatie