Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL SIRET, Mamaia

MASURI SPECIFICE DE PREVENIRE SI RASPANDIRE A VIRUSULUI COVID-19 HOTEL SIRET MAMAIA NU CAZAM -Oaspetii care nu se conformeaza regulilor si nu poarta masca (care sa acopere nas si gura) Masuri de baza pentru protejarea impotriva COVID - Fiecare membru al personalului va respecta cu strictete masurile de baza, respectiv: distantarea fizica, purtarea mastii si a manusilor - Montarea de dozatoare cu dezinfectant la fiecare intrare in hotel si la fiecare nivel - Spalarea si dezinfectia suprafetelor din camere si spatii comune se va face mai frecvent decat de obicei cu produse speciale biocide, avizate de catre MS. - Pentru a pastra distanta dintre turisti si personalul de la receptie se va monta un separator de protectie. - In cadrul receptiei va exista o trusa medicala, care va contine: dezinfectant/servetele cu efect antibacterian pentru curatarea suprafetelor, masti pentru fata, manusi de unica folosinta, sac de unica folosinta pentru deseuri. - La receptie, in momentul cazarii, se va pastra distanta de siguranta intre persoane - Pentru menaj in camere, toti oaspetii trebuie sa paraseasca incinta (temporar) pentru a minimaliza contactul. Turistii trebuie sa-si stranga toate lucrurile personale ca sa nu fie atinse de cameriste. Terasa Restaurant Siret: 1. De la intrarea in spatiile unitatii de alimentatie publica si pana la perasirea locatiei se va face triajul observațional al clientilor. 2. Deplasarea in spatiile de servire se va face conform traseelor indicate. 3. Igienizarea mainilor la intrarea in unitate este obligatorie. 4. Nu este permis consumul de alimente si bauturi in spatiile unitatii de servire, altele decat cele servite de personalul unitatii noastre. 5. Pastrarea distantei la punctele stabilte pentru servirea micului dejun si bauturi. 6. Respectarea numarului de persoane permise la o masa de maxim 4 persoane. 7. Nu este permis consumul in picioare, doar la mesele amplasate conform cerintelor legislative. 8. Prezentarea informatiilor la momentul rezervarii/consumului obligatorii identificarii persoanelor care au beneficiat de serviciile de alimentatie publica necesare desfasurarii anchetelor epidemiologice de catre directiile de sanatate publica.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider - (racitor, fara bauturi), baie cu dus, balcon, telefon. Număr total camere: 148 Duble: 144 - in Corp A si Corp B. Apartamente: 4 - Apartamentele sunt situate la parter, in corpul A; dispun de 2 camere, separate printr-o usa, baia este intr-una din camere, fiecare camera are pat matrimonial, minibar, aer conditionat si balcon. Corpul A Parter- apartamente Etajele 1 pana 3 dispun de camere duble superior. Deoarece suprafata camerelor este mai mica in acest corp, nu se pot monta paturi suplimentare. Camerele din Corpul A sunt dotate cu Aer conditionat. Corp B Parter- Camere duble superior Etaj 1- Camere duble standard Etajele 2 si 3- Camere duble superior Camerele din corpul B sunt dotate cu ventiloconvectoare.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -renovat (400 locuri, aer conditionat), parcare proprie -50 locuri, bar de zi, terasa-restaurant. Camerele duble superior situate in Corpul A dispun de un spatiu mai mic decat camerele standard, datorita bailor mai mari decat la camerele standard. Se accepta accesul cu animale de companie care poseda carnet de sanatate vizat la zi, pentru care se achita 50% din tariful unui loc (fara mic dejun). Nu este permis accesul cu animale de companie in bar si restaurant.
Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii, la 50 m de mare. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurant Siret, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card valoric) "a la carte": Mic dejun = 40.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 90.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 90.00 Lei/ zi/ persoana. Servicii masa copii: - copiii 0- 15.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): CAMERA DUBLA - maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; - un copil cu varsta cuprinsa intre 7- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7- 9.99 ani achita valoarea unui pat suplimentar si are mic dejun inclus; - un copil cu varsta cuprinsa intre 10- 15.99 achita valoarea unui pat suplimentar si are mic dejun inclus. APARTAMENT- capacitate maxima 4 persoane (adulti si copii) - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; - al 3-lea si al 4-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL SIRET, Mamaia

Restaurant
Terrace
Room TV
Private bathroom
Direct connection telephone line
Airconditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Pets allowed

Locatie HOTEL SIRET, Mamaia