Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Centara Mirage Beach Resort Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Situat in Dubai, la 6 km de Marea Moschee, Centara Mirage Beach Resort Dubai ofera unitati de cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, un centru de fitness si un bar. Cu un lounge comun, proprietatea are, de asemenea, o gradina, precum si o zona de plaja privata. Unitatea de cazare ofera receptie cu program nonstop, transferuri de la / la aeroport, room service si WiFi gratuit.
Centara Mirage Beach Resort Dubai ofera 607 camere si apartamente extinse, oferind o alegere de vederi uimitoare la oras sau la mare si o optiune pentru paturi supraetajate. Impreuna cu o piscina impresionanta pe plaja si tobogane cu apa, complexul gazduieste, de asemenea, trei cluburi pentru copii specifice varstei, un spa pentru copii cu tematica de bomboane, loc de joaca in aer liber, centru de fitness complet echipat, nenumarate sporturi nautice si un lounge pentru familii.
Pentru cei a caror idee de vacanta de familie include momente de relaxare pura, SPA Cenvaree ofera tratamente de wellness delicioase formulate special atat pentru adulti, cat si pentru oaspetii mai tineri, facand statiunea o adevarata oaza pentru toate varstele.
Dubai World Trade Center este la 10 km de hotel, iar centrul comercial City Walk se afla la 13 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai, situat la 9 km de Centara Mirage Beach Resort Dubai.
Facilitati: 4 piscine, WiFi gratuit, inclus transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, bar, aer conditionat, cutie de valori, Smart TV, wellness, facilitati pentru intalniri, conferinte.
Camera King Superioara cu vedere la mare: pat dublu extra large si o sofa, 32-37 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuit
Camera Superioara cu paturi supraetajate: pat dublu extra large si paturi supraetajate, 41 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuit
Camera Family Dubla: 2 paturi duble, 32-37 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuit
Camera King Superioara cu vedere panoramica: pat dublu si sofa, 37 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuita
Camera Family Dubla cu vedere la mare: 2 paturi duble, 37 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuit
Camera Family Dubla cu vedere panoramica la mare: 2 paturi duble, 37 m, aer condiionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuit


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Locatie Centara Mirage Beach Resort Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite