Cere oferta Cere oferte
Vacante

Prezentare Mexic

Scapa de grija planificarilor si pleaca intr-un circuit in Mexic cu Eximtur! Descopera piramidele imperiului Maya si viziteaza orasele Cancun – Valladolid – Chichen Itza – Merida – Uxmal – Campeche - Merida – Izamal – Playa del Carmen.

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupaPrezentare Mexic

Prezentarea generala Mexic

Mexicul e situat in sudul Americii de Nord, fiind marginit de Statele Unite ale Americii in nord si de Belize si Guatemala in sud. Numele oficial al tarii este Statele Unite Mexicane. Mexicul are 2 peninsule mai mari: una este Baja California, cu o lungime de 1250 km, e situata in vestul tarii si formeaza Golful Californiei. Cealalta peninsula este situata in estul tarii si formeaza Golful Mexicului, Yucatan. Aici sunt principalele destinatii exotice ale Mexicului: Cancun, Playa Del Carmen, Cozumel, Akumal, Tulum.

Informatii utile

Suprafata: 1.972.550 kmp;
Populatia: 107.449.525 locuitori;
Limba oficiala: spaniola;
Moneda: peso.

Informatii vize

Nu este necesara viza pentru cetatenii romani care calatoresc in scop turistic.

Clasificarea hotelurilor

Clasificarea unitatilor de cazare este asemanatoare celei romanesti. Cu toate acestea foarte multe unitati de cazare sunt clasificate superior pentru dotarile sau caracteristicile generale ale hotelului (piscina, sali de conferinte, amplasare, etc) si mai putin pentru confortul camerelor. Incadrarea unei unitati de cazare intr-o anumita clasificare revine in mod exclusiv autoritatilor tarii respective.

Descopera si alte circuite turistice organizate de EXIMTUR.

Din diverse motive, căutarea nu a întors nici un rezultat.
Te rugăm să încerci schimbarea parametrilor, sau contactează-ne prin formularul de mai jos.

 

Cerere oferta

 

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.